Penalhuse

Mangler du en måde at holde styr på alle dine blyanter og tuscher derhjemme eller på farten? Så bør du overveje et penalhus. På føtex.dk kan du vælge mellem flere smarte og farverige penalhuse i forskellige størrelser, der er ideelle til både børn og voksne, der skal have orden i deres skriveredskaber.

Skoletasker

Skal penalhuset og skoletasken matche? Så se også vores udvalg af smarte skoletasker til børn, så dit barn kan blive klar til første skoledag uanset klassetrin.

Få styr på dine skriveartikler med et penalhus

Hvis du har mere end en enkelt blyant eller tusch derhjemme, så ved du sikkert, at de nemt kan komme til at ligge og rode. Ligeledes kan de nemt blive væk, eksempelvis hvis du skal have dem med på farten. For selv hvis du blot tager en enkelt kuglepen med dig, så kan den hurtigt blive væk i tasken.

I sådanne situationer kan et penalhus være næsten uundværligt. Penalhuse kommer i alverdens forskellige former, størrelser og materialer, og kan både være relevante i både skole-, studie- og arbejdssammenhænge.

Er der f.eks. behov for det helt store penalhus til skolestart, så kan det være ideelt at vælge et penalhus med 3 rum, der kan lynes. Her kan både være plads til linealer, blyanter og viskelædere, børn ofte bruger hver dag i skolen. Skriveredskaberne er på den måde lette at finde frem til i skoletasken.

Skal penalhuset derimod blot rumme en enkelt kuglepind, der skal med til mødet med kollegaerne, så kan det være en god ide at vælge et lille penalhus – f.eks. de runde penalhuse. Et penalhus i en mindre størrelse fylder ikke meget i studie- eller arbejdstasken, og kan fås i flotte udgaver som f.eks. læderpenalhuse.

Fyld penalhuset op med gode skriveredskaber

Står du og mangler forskellige former for skriveredskaber, du netop kan putte i dit nye penalhus? Så er der god grund til at få fat i dem, når du alligevel er i gang med at handle på føtex.dk. Vi tilbyder flere forskellige typer – fra markere og highlightere til blyanter, kuglepenne og finelinere

Sagt med andre ord kan du altså både finde de helt basale og praktiske skriveredskaber til hverdagens notater, skolen eller arbejdet.

Du kan også lade dig friste af gode tuscher til børn eller farveblyanter til voksne i flere forskellige farver. På den måde er der gode muligheder for at folde dig kreativt ud, holde god orden på noterne og lave andre hyggelige tegneaktiviteter alene eller sammen med andre.

Ønsker du en lidt nemmere løsning, så kan du også finde de smarte penalhuse med indhold, der f.eks. rummer alt hvad et barn skal bruge til skolestart.

Køb dit penalhus på føtex.dk

Et penalhus er yderst brugbart uanset alder og anledning. På føtex.dk tilbyder vi både penalhuse til børn i mange eksemplarer, men også de helt simple og basic penalhusemodeller til voksne og teenagere, der både ser pæne og stilfulde ud. Sorte penalhuse, læder penalhuse, glimmer penalhuse og gennemsigtige penalhuse – du kan finde samtlige penalhuse i alle regnbuens farver. Har dit barn samtidig en særlig favoritfigur eller tegneseriekarakter, han eller hun elsker, så kan du blandt andet også finde Harry Potter penalhuse, Lego penalhuse, Pokémon penalhuse, penalhuse med enhjørninger samt mange flere.

Anskaf barnets bedste penalhus i dag eller få styr på dine egne skriveartikler med et klassisk penalhus.

FAQ - Ofte stillede spørgsmål om penalhuse