Kuglepenne og fineliner

Mangler du en kuglepen eller fineliner til at have med i tasken eller til at have liggende derhjemme? Her på siden kan du vælge mellem flere forskellige modeller, mærker og farver. Lad dig friste af udvalget, og vælg det skriveredskab, der tiltaler dig mest.

Hold styr på dine tanker med kuglepenne og finelinere 

Fra en hurtig indkøbsliste til omfattende notater fra arbejde eller skole – du husker meget bedre, når du får skrevet informationen ned. Og her er det oplagt at benytte dig af en kuglepen eller fineliner, der tydeligt kan skrive dine tanker ned på flere forskellige former for papir.  

Du kan næsten ikke have for mange kuglepenne liggende, hvad end det er på arbejdet eller på hjemmekontoret - man har altid brug for lige hurtigt at kunne skrive noget ned. I vores udvalg kan du finde kuglepenne i flere flotte farver. Det kan blandt andet være en fordel, hvis du gerne vil lave forskel på overskrifter og ekstra vigtige informationer i dine noter. Og med et praktisk penalhus kan du nemt holde styr på dine skriveredskaber og sikre, at de ikke ligger løst og bliver væk i tasken.

Skal du bare have et enkelt skriveredskab med dig i tasken, er det også oplagt at vælge en kuglepen. Først og fremmest behøver du ikke bekymre dig for, at kuglepennen knækker og skal spidses på samme måde, som en blyant skal. For det andet kan du klikke delen af kuglepennen, der kan skrive, væk, så du ikke risikere at få blæk på dine andre genstande i tasken.
 

Tag gode noter med produkter fra føtex.dk 

En kuglepen, fineliner eller blyant er vigtigt at have med i tasken, når du skal tage noter til timen eller mødet – eller når du bare lige skal have skrevet noget ned. Men uden noget at skrive på, kommer du ikke langt. 

Heldigvis kan du på føtex.dk finde alt det, du har behov for, når det kommer til at skrive dine tanker ned. Om det er starten på en ny novelle, et par tanker om dagen i din dagbog eller de store noter til noget vigtigt er underordnet – vi kan hjælpe med det hele. Derfor finder du blandt andet også notesblokke blandt vores store sortiment af kontorartikler til gode priser.