Rejsespil

Skal I ud at rejse eller på en lang køretur? Så kan I bruge tiden på at hygge jer med et sjovt rejsespil til børn og voksne. Udforsk vores udvalg af rejsespil til hele familien nedenfor og mærk ventetiden flyve forbi, mens I spiller mod hinanden.

Tag dit rejsespil med over alt

Gør rejsen lidt sødere med et rejsespil! Rejsetiden kan være svær for børnene, når de glæder sig til en tur i sommerhus eller til sydens sol. Derfor kan det være en god idé at tage et spil med på turen, så både børn og voksne har noget at give sig til. I behøver ikke kun at bruge spillene på rejser. Hvis I er en spilleglad familie, kan I bruge rejseudgaverne derhjemme – så har I plads til flere spil.

Hvad er fordelen ved et mini spil?

Den helt store fordel ved et mini spil er selvfølgelig, at det er kompakt og kan tages med på rejsen. Hvis børnene synes, at køreturen bliver for lang, kan de spille et sjovt spil, så tiden går lidt hurtigere. Nogle af de andre fordele ved små spil er:

  • Deres størrelse gør, at de er nemme at have med i kufferten eller bilen.
  • Spillets dele er designet til, at spillet kan tages med på farten.
  • Nogle spil har magnetiske brikker, så det er nemt at spille i bilen.
  • Når spillene ikke bruges, kræver de ikke meget plads i hjemmet.


Der findes også spil, der ikke nødvendigvis er rejseudgaver, men som egner sig til at bruges på farten alligevel. Det er f.eks. små spil som UNO, kortspil, quizspil og IQ spil. Spil, der f.eks. ikke kræver et bræt er nemme at have med på tur.

Gode rejsespil for børn og voksne på føtex.dk

På føtex.dk finder du gode rejsespil til børn og voksne, så I kan forsøde rejsetiden og nyde hinandens selskab. Vi har både kendte spil i rejseudgaver og andre små spil, der er nemme at have med i sommerhuset eller i bilen. Klik jeres nye rejsespil hjem, fordyb jer i et spil og mærk tiden suse forbi.