Kufferter & trolleys

På føtex.dk finder du både softcase og hardcase kufferter samt børnekufferter og praktiske rejsetasker. Uanset hvad dine ønsker til en kuffert skulle være, så har vi helt sikkert en kuffert til dig i vores udvalg her på siden.

Hvilken kuffert skal jeg vælge?

Det er vigtigt at have en kuffert, der matcher dine behov samt eventuelle størrelseskrav, når du er ude at rejse. Derfor har vi lavet en guide, så du nemt kan vælge den rigtige kuffert til din rejse.

Populære brands

Kufferter og trolleys

Har du brug for en billig rejsekuffert til ferien? På føtex.dk finder du kufferter for enhver smag og pengepung – og i alle tænkelige størrelser, så du kan få plads til det hele på farten. Skal du rejse let, kan du eksempelvis vælge kun at pakke en håndbagagekuffert, og skal børnene med på tur, kan de få deres helt egne børnetrolleys til legetøjet. Køb kuffert efter dine behov her på siden. 

Ferien står for døren, og du skal i gang med at pakke til rejsen sydpå eller til turen hjem til familien. Men hvad skal du pakke i? Med udvalget af kufferter online på føtex.dk har du flere muligheder. Vi har nemlig samlet et bredt udvalg af rejsekufferter i alle størrelser, så du nemt kan få pakket alt, hvad du skal bruge, imens du er væk hjemmefra. 
 

Rejs med check-in kuffert eller håndbagage

Det mest klassiske valg til rejsen er en kuffert i hardcase eller softcase, der kan checkes ind i lufthavnen. Hertil kan du eventuelt vælge at supplere med en lille kuffert til håndbagage, der gerne må komme med op i kabinen, og hvor du derfor kan have de ting, du skal bruge i flyet, eller som du gerne vil passe lidt ekstra godt på under rejsen. Blandt vores små kufferter finder du også børnetrolleys til familiens yngste.    

Skal du kun være afsted i kort tid, eller er du bare exceptionelt god til at pakke, kan du måske også blot nøjes med at pakke en kuffert til håndbagage, så du slipper for at checke din kuffert ind. Det kan være rart at rejse let, og typisk er der også penge at spare ved ikke at have meget bagage med på rejsen. Det kræver dog lidt planlægning, og du skal altid huske at tjekke dit flyselskabs aktuelle regler for mål og vægt på din håndbagagekuffert samt mængden af væske, du må have med på rejsen. 
 

Køb billige rejsekufferter online hos føtex.dk

Vil du have en billig men robust kuffert med plads til det hele, så finder du den online her på føtex.dk. Vi har kufferter til gode priser. Hold øje med gode tilbud og andre skarpe priser i føtex avisen. At rejse kan i sig selv være en dyr fornøjelse, og derfor skal udstyret dertil ikke koste en bondegård. Udover rejsekufferter finder du også toilettasker samt diverse rejsetilbehør her på siden. 

Vores kufferter kan bestilles med hjemmelevering eller med levering til butik, hvor du selv kan afhente din kuffert, når det passer dig. Fragten er hurtig, så selv hvis du er sent ude med køb af kufferter, kan du typisk stadig nå at få nye kufferter hjem til hele familien inden afrejse. Rigtig god fornøjelse med din tur!