Softcase kufferter

Her på siden finder du et stort udvalg af softcase kufferter i forskellige størrelser og farver, der er rummelige og nemme at transportere rundt. Tag et kig på vores udvalg og bestil den model, der passer til din rejse.

Hvilken kuffert skal jeg vælge?

Det er vigtigt at have en kuffert, der matcher dine behov samt eventuelle størrelseskrav, når du er ude at rejse. Derfor har vi lavet en guide, så du nemt kan vælge den rigtige kuffert til din rejse.

Softcase kufferter - Beskyt dine ting på rejsen

En softcase kuffert er et godt valg, hvis du ønsker at transportere dine ejendele på en nem og sikker måde. De populære softcase kufferter findes i mange farver, materialer og størrelser, så der findes også en kuffert efter din smag.

 

Tre gode grunde til at vælge en softcase kuffert:

  • Kan udvide sig
  • Let at holde ren
  • Enestående holdbarhed

 

En softcase kuffert kan – i modsætning til en hardcase kuffert – udvide sig. Dette kan lade sig gøre, idet kufferten er fremstillet af stof. Det betyder også, at kufferten fylder mindre, hvis den ikke er helt fyldt op. Den kan nemlig trykkes sammen.

Du vil endvidere erfare, at det er let som en leg at holde en softcase kuffert ren. En ren og fugtig klud er som regel det eneste, man skal bruge til formålet. En tredje fordel ved softcase kufferten er, at den er utrolig holdbar og derfor kan bruges i rigtig mange år, hvis man passer godt på den.

 

Dit valg af softcase kuffert

Står valget mellem en hardcase kuffert og en softcase kuffert, og er du overbevist om, at du vil blive gladest for softcase kufferten, så skal du på jagt efter din ideelle kuffert. Der findes nemlig rigtig mange rummelige og praktiske softcase kufferter.

Første step er at beslutte sig for, om man vil købe en alm. kuffert eller en kabinekuffert. Rejser du aldrig med ret meget tøj, kan du måske klare dig med en kabinekuffert, som trods alt kan rumme en del tøj og andet rejsegrej. For at blive klogere på kuffertens størrelse bør du rette dit blik mod målene og volumen, som er de mest sigende faktorer.

For let betjening af kufferten opfordres du til at vælge en firhjulet kuffert, da de fire hjul gør det betydeligt nemmere at styre kufferten i såvel lufthavnen som på gaden. Sammenlign evt. de forskellige kufferter for at finde den bedste til prisen. Valg af kuffert er på mange måder en individuel sag.

 

Køb en softcase kuffert til skarp netpris

Hos føtex.dk mener vi, at alle skal have råd til en softcase kuffert, hvorfor vi har valgt at forhandle softcase kufferter til priser, hvor alle kan være med. Det betyder, at du også har mulighed for at få fingrene i en god kuffert uanset dit budget. Trænger hele din kuffertsamling til at blive udskiftet, kan du overveje at købe et kuffertsæt, som typisk består af en lille, mellem og stor kuffert.