Hardcase kufferter

Her på siden finder du et stort udvalg af hardcase kufferter i forskellige størrelser og farver. Med en hardcase kuffert er du garanteret en god beskyttelse af dine medbragte ejendele under rejsen. Tag et kig på vores udvalg herunder.

Hvilken kuffert skal jeg vælge?

Det er vigtigt at have en kuffert, der matcher dine behov samt eventuelle størrelseskrav, når du er ude at rejse. Derfor har vi lavet en guide, så du nemt kan vælge den rigtige kuffert til din rejse.

Hardcase kufferter - Gå en tryg ferie i møde

En hardcase kuffert er det ideelle valg for dig, som foretrækker at transportere dine ejendele på en sikker måde, når du er ude at rejse. Med en hardcase kuffert behøver du ikke at bekymre dig for, at dine ejendele lider skade under transporten. Det er der nemlig ingen større risiko for, idet kuffertens hårde materiale sørger for maksimal beskyttelse. Er din ideelle hardcase kuffert både moderne af udseende, praktisk og sikker? Så har vi helt sikkert en kuffert, som passer til dig. I vores udvalg af hardcase kufferter finder du både kabinekufferter og alm. rejsekufferter.

 

Hardcase kufferten er et sikkert valg

Som enhver anden rejseglad person fortjener du at eje en god kuffert – måske i form af en hardcase kuffert. Hardcase kufferten er i hvert fald et sikkert hit hos de fleste rejsende, idet denne type kuffert kan holde til lidt af hvert.

 

Tre gode grunde til at købe en hardcase kuffert:

  • Ekstrem holdbarhed
  • God bevægelighed
  • Høj sikkerhed

 

En hardcase kuffert skiller sig ud fra andre kufferttyper ved at byde på ekstrem holdbarhed. Det gør kufferten god til at sikre skrøbelige genstande og til at holde regnvand ude. En anden fordel ved hardcase kufferten er, at den er let at manøvre med, da den typisk er udstyret med fire hjul. Slutteligt er det oplagt at fremhæve den høje sikkerhed, som sikres takket være det robuste materiale, som man ikke umiddelbart kan trænge igennem. Dermed er du bedre sikret mod tyveri, selvom man selvfølgelig aldrig kan gardere sig helt mod tyveriforsøg.

 

Dit valg af hardcase kuffert

Er du overbevist om, at du vil blive gladere for en hardcase kuffert end en softcase kuffert? Så er næste skridt at finde den rigtige kuffert. Det er ofte nemmere sagt end gjort, da udvalget som bekendt er meget stort. Med hensyn til valg af kuffert er det vigtigt, at du er bevidst om, hvilken type og størrelse kuffert du leder efter. Står du og mangler en mindre kuffert, som du kan tage med i kabinen, så skal du gå efter en kabinekuffert. De mindste kufferter kan rumme mellem 30 og 50 liter, mens de større kufferter kan rumme mellem 70 og 110 liter. Som du måske kan fornemme, er der stor forskel på størrelsen på de forskellige kufferter. Derfor er du nødt til at sætte dig ind i kufferternes specifikationer mht. mål og kapacitet. Du kan evt. købe en pakkeløsning bestående af en stor, lille og mellem kuffert. Så er du i hvert fald dækket godt ind.

 

Køb en god hardcase kuffert på føtex.dk

Er det gået op for dig, at du ikke kan undvære en hardcase kuffert, så kan du nemt og sikkert købe en kuffert via vores webshop. Shoppen er tilgængelig døgnet rundt, og du kan vælge mellem flere hundrede forskellige kufferter fra populære brands. Mangler du andet til din rejse, kan du også kigge på vores udvalg af rejsetilbehørtoilettasker og softcase kufferter.