Kabinekuffert & håndbagage kuffert

Her på siden har vi samlet et udvalg af håndbagagekufferter og -tasker. Uanset om du er til den klassiske taske, hardcase eller softcase kuffert, finder du et udvalg, der opfylder ethvert behov i udvalget herunder.

Hvilken kuffert skal jeg vælge?

Det er vigtigt at have en kuffert, der matcher dine behov samt eventuelle størrelseskrav, når du er ude at rejse. Derfor har vi lavet en guide, så du nemt kan vælge den rigtige kuffert til din rejse.

Håndbagage kuffert - Spar tid og penge med en håndbagage kuffert

En håndbagage kuffert kan spare dig for både tid og penge, idet det typisk er ganske gratis at flyve med en mindre kuffert, som i øvrigt ikke behøves at checkes ind. Denne kufferttype er yderst praktisk, når man skal på en kort ferie eller på forlænget weekend, hvor man ikke behøver at medbringe større mængder tøj. Her på føtex.dk kan du købe håndbagage kufferter, som passer til stort set alle flyselskaber. Dermed er du sikret en god kuffert, som du kan bruge til mange fremtidige rejser.
 

Rejs med håndbagage

Det er på mange måder praktisk at rejse med håndbagage, hvorfor du med god grund kan købe en kabinekuffert, hvis du jævnligt er ude at rejse. Der findes både små og store kufferter, så mon ikke du også kan finde din ideelle kuffert i sortimentet.
 

Tre gode grunde til at købe en håndbagage kuffert:

  • Spar tid
  • Spar penge
  • Spar besvær

 

Ønsker du ikke at bruge oceaner af tid på at stå i kø ved bagagebåndet i lufthavnen, så bør du rejse med håndbagage, da du dermed kan forlade lufthavnen med det samme. Dermed sparer du automatisk en masse tid og ikke mindst besvær. De fleste flyselskaber opkræver gebyrer for kunder, som ønsker at checke deres bagage ind, hvorfor det er fordelagtigt at rejse med en kabinekuffert, som kan komme med i kabinen og dermed ikke skal checkes ind. Det er en nem måde at spare penge på.
 

Valg af kuffert til håndbagage

Skal du på forlænget weekend i udlandet, er det meget sandsynligt, at du kan klare dig med en kabinekuffert. Det er trods alt begrænset, hvor meget tøj man kan nå at bruge på tre-fire dage. Dog skal der selvfølgelig også være plads til hygiejneprodukter, medicin, hårprodukter og andet grej. Når det kommer til valg af håndbagage kuffert, bør man først og fremmest beslutte sig for, om man vil købe en softcase kuffert eller en hardcase kuffert. Sidstnævnte kufferttype bør være at foretrække, hvis man ønsker en kuffert med god bevægelighed og høj slidstyrke. Førstnævnte kufferttype har dog også sine fordele. Denne kufferttype er nemlig mere fleksibel og let end den anden.
 

Bestil en praktisk håndbagage kuffert på føtex.dk

Ønsker du at spare tid, besvær og penge på din næste rejse til udlandet, så bør du rejse med en håndbagage kuffert. Ejer du ikke en mindre kuffert, kan du handle på føtex.dk, hvor vi tilbyder alt inden for rejsekufferter. Bemærk at vi også forhandler alm. hardcase kufferter og softcase kufferter.