Børnekufferter

Med en kuffert til børn kan dit barn nemt selv pakke sine ting ned, når I skal nogle steder, og den lille kuffert er skabt, så dit barn nemt selv kan køre med den. Se vores udvalg herunder.

Børnekufferter holder styr på barnets ting

Når hele familien skal på ferie, er det rart, at dit barn også har en kuffert, hvor han eller hun kan pakke sit legetøj, bøger, spil og andre vigtige sager ned.

 

Tre fordele ved en børnekuffert:

  • Passer til barnets størrelse
  • Gør det muligt for barnet selv at bære sin bagage
  • Smarte designs gør kufferten sjov og spændende for barnet

 

Forskellen på en børnekuffert og en almindelig kuffert er, at børne-kufferten er skabt, så den passer til barnets størrelse. Dermed bliver det nemt for barnet at trille med den og kan selv holde styr på en del af sin bagage.

Kufferterne til børn er alle skabt med smarte designs fra film og tegnefilm, som børnene kender i forvejen. Han eller hun vil derfor helt sikkert synes, at kufferten er virkelig sej.

 

Det skal du tænke over, inden du køber kuffert til børn

Der er en række detaljer, som du bør tænke over, inden du køber en kuffert til dit barn. Det er blandt andet:

  • Hvor stor en kuffert har dit barn brug for? Størrelsen på kufferten kommer an på en række forskellige faktorer. Først og fremmest hvor stort dit barn er. Derudover kommer størrelsen også an på, hvad barnet skal have i kufferten. Er det kun legesager, eller skal der også være plads til tøj?
  • Skal kufferten kunne tjekkes ind eller bruges som håndbagage? Hvis kufferten skal kunne tjekkes ind på en flyrejse, er det vigtigt, at det er en hardcase kuffert, gerne med en TSA-godkendt lås. Nogle af vores små børnekufferter er i softcase, der egner sig bedst til håndbagage.

 

Find nemt den rette kuffert til dit barn

Med vores store udvalg af kufferter bliver det nemt for dig at finde den rette kuffert til dit barn. Når du har tænkt på praktikken, kan du selv lade barnet vælge, hvilket motiv der skal være på. Det er med til at gøre, at det virkelig bliver en kuffert, som barnet kommer til at holde meget af.

Udover en kuffert er det også altid en god ide, at dit barn har en rygsæk med på ferie. Den er for eksempel praktisk, så barnet selv kan bære lidt mad og vand eller have noget legetøj med, når I er på tur.

Tjek udvalget herover, og find den form for kuffert, der passer bedst til dit barn.