Børnekufferter

Med en kuffert til børn kan dit barn nemt selv være med til at pakke sine ting og legesager, når I skal på tur eller ferie. Børnekufferterne er skabt, så dit barn nemt selv kan køre med dem - det er både praktisk og sjovt!

Børnekufferter holder styr på barnets ting

Når hele familien skal på ferie, er det rart, at dit barn også har en kuffert, hvor han eller hun kan pakke sit legetøj, bøger, spil og andre vigtige sager ned.

Tre fordele ved en børnekuffert:

  • Passer til barnets størrelse
  • Gør det muligt for barnet selv at bære sin bagage
  • Smarte designs gør kufferten sjov og spændende for barnet

 

Forskellen på en børnekuffert og en almindelig kuffert er, at børne-kufferten er skabt, så den passer til barnets størrelse. Dermed bliver det nemt for barnet at trille med den og holde styr på sagerne.

Kufferterne til børn er alle skabt med smarte designs fra film og tegnefilm, som børnene kender i forvejen - det gør dem nemlig ekstra seje og sjove!

Det skal du tænke over, inden du køber kuffert til børn

Der er en række detaljer, som du bør tænke over, inden du køber en kuffert til dit barn. Det er blandt andet:

  • Hvor stor en kuffert har dit barn brug for? Størrelsen på kufferten kommer an på en række forskellige faktorer. Først og fremmest hvor stort dit barn er. Derudover kommer størrelsen også an på, hvad barnet skal have i kufferten. Er det kun legetøj, eller skal der også være plads til tøj?
  • Skal kufferten kunne tjekkes ind eller bruges som håndbagage? Hvis kufferten skal kunne tjekkes ind på en flyrejse, er det vigtigt, at det er en hardcase kuffert, gerne med en TSA-godkendt lås. Nogle af vores små børnekufferter er i softcase, der egner sig bedst til håndbagage.

 

Find nemt den rette kuffert til dit barn

Med vores udvalg af kufferter bliver det nemt for dig at finde den rette kuffert til dit barn. Når du har tænkt på praktikken, kan du selv lade barnet vælge, hvilket motiv der skal være på. Det er med til at gøre, at det bliver en kuffert, som barnet også vil syntes er sjov i længden.

Udover en kuffert er det også altid en god ide, at dit barn har en rygsæk med på ferie. Den er for eksempel praktisk, så barnet selv kan bære mad og vand eller have noget legetøj med, når I er på tur. Se også vores udvalg af seje og praktiske skoletasker her.

Tjek udvalget herover og find den helt rigtige børnekuffert til jeres behov.