Rygsæk til børn

Her på siden finder du rygsække til børn med forskellige sjove motiver og praktiske rum, så alt fra madpakken til penalhuset har en plads. Udforsk de mange tasker til børn herunder.

Find en børnerygsæk med et sjovt motiv

Uanset om dit barn er til blomster, dinosaurer eller superhelte, kan du trygt regne med, at der findes en taske, der matcher deres behov. Med det rette motiv vil dit barn føle sig endnu mere tilpas med tasken på ryggen, og det kan endda være motiverende, når turen går mod skolen eller børnehaven.

Udnyt de praktiske opbevaringsmuligheder i tasken

En af de vigtigste ting ved en god taske, er at den har praktiske opbevaringsmuligheder, der kan rumme alt det, du skal have med på farten. I vores udvalg af rygsække til børn finder du tasker med store rum med plads til bøger, legetøj og andet dit barn skal have med sig. 

Når du skal vælge en rygsæk til dit barn, kan du blandt andet overveje:

  • Om tasken har den rette størrelse
  • Hvilken farver, der passer bedst til dit barns ønske
  • Hvad brugssituationen er
  • Hvordan rumfordelingen i tasken er

Uanset hvad du leder efter, kan du trygt regne med, at vi på føtex.dk har flere spændende alternativer, når det kommer til tasker til børn.

Sådan kan du sørge for, at rygsækken holder længe

Når børn går i vuggestue eller børnehave, er tasken med hver eneste dag. Det betyder naturligvis, at tasken kan blive slidt, men der findes flere gode tricks til at forlænge levetiden på dit barns rygsæk.

For det første er det en god idé at sørge for, at tasken aldrig er pakket med flere sager end nødvendigt. Ekstra vægt vil være med til at slide på stropperne på tasken, og hvis du rydder på jævnligt i din taske, vil du også sørge for, at du altid har styr på dine sager. Derudover må rygsækken selvfølgelig aldrig blive for tung af hensyn til barnets ryg. 

Sørg for at rengøre tasken jævnligt. Vand, rester fra mad og unødvendige genstande kan være med til at slide på taskens bund, og det er derfor en god idé at tømme tasken med jævne mellemrum. Nogle tasker kan smides i vaskemaskinen – tjek efter på mærkningen, om din taske kan klare maskinvask.

Når du har fundet ´dit barns nye rygsæk fra udvalget her, kan du let bestille den med hurtig levering. Husk det er muligt at bytte i butik, skulle tasken ikke falde i jeres smag alligevel.