IQ spil

Elsker du spil, hvor logikken udfordres? Så er IQ spil lige noget for dig. I vores udvalg finder du forskellige udgaver af hjernevrider spil, hvor du får brug for alle de små grå til at finde løsningen. Udforsk vores udvalg af IQ spil og find det, du brænder for at løse.

IQ spil kan give hovedbrud

IQ spil kan virke logiske. Det kan se nemt ud at løse en professorterning, men det er langt fra sandheden. Med IQ spil kan du teste din logik og lade tålmodigheden komme på prøve. Hjernevriderspillene kan typisk vendes og drejes på forskellige måder, men der er kun én løsning – og den er ikke altid nem at finde.

Når du har fundet løsningen, kan du begynde forfra og se, hvor hurtigt du kan løse logik spillet. Hvis du ikke har fundet løsningen, kan du gå til og fra spillet, så hjernen får en pause og er klar til at tænke alternative veje igen.

Fordyb dig i et hjernevrider spil

Selvom hjernevriderspil kan gøre dig utålmodig, så er det en god måde at give dig selv plads til fordybelse. Du kan synke ned i en verden, hvor det eneste du tænker på er, hvordan du skal finde løsningen. Du kan nærmest komme til at glemme tid og sted, når du prøver at løse hovedbruddet.

For nogle kan det endda virke afstressende at koncentrere sig om det lille spil. De små logik spil giver dig mulighed for at tage en pause fra en hektisk hverdag og bruge dit hoved på en lidt anden måde. Du kan få IQ spil i flere forskellige udgaver, så du kan finde et, der passer til dig.

Find gode IQ spil for børn og voksne på føtex.dk

På føtex.dk finder du IQ spil til både børn og voksne, der vil give sig i kast med hovedbrud. De varierer i sværhedsgrader og udseende, så du kan starte stille ud, hvis du ikke har prøvet et logik spil før. Hvis du har fundet løsningen, kan du prøve at teste din familie og se, om de er lige så hurtige som dig.