Professorterning

En gammel klassiker. En lille leg til dem, der nyder at bryde deres hjerne. For nogle er den tidsfordriv, for andre er den træning. Der er selvfølgelig tale om den lille professorterning. På føtex.dk finder du et udvalg af forskellige typer af professorterninger.

Udfordr dig selv med en professorterning

De fleste har nok set den firkantede terning med de mange farver før. Nogle elsker den, mens andre er ved at vende vrangen ud på sig selv for at finde løsningen. Professor terningen er ligesom en lille gåde, men den kræver, at du vrider din hjerne for at finde løsningen.

Med en professorterning kan du udfordre dig selv og din tålmodighed. Du bestemmer selv, om du vil prøve at slå din egen rekord eller om terningen blot skal være et lille projekt, du kan gå til og fra, som du har lyst til.

Hvad kan du bruge en professorterning til?

En professorterning er faktisk et lille IQ spil. Den klassiske terning har seks forskellige sider med ni farvede firkanter på hver side. Det gælder om at matche alle farverne. Professorterningen er kompakt, og du kan tage den med dig. Du kan bl.a. bruge en professorterning:

  • Når du er på farten og f.eks. skal fordrive tiden i en bus.
  • Når du sidder derhjemme og har brug for en pause fra skærmen.
  • Når du har behov for at koncentrere dig om noget andet og sidde med noget i hænderne.


Der er ekstremt mange måder at sætte firkanterne på, men der findes kun én løsning. Det kan derfor tage lang tid at finde den rigtige løsning. Derfor er der rig mulighed for at lære den lille professorterning at kende på godt og ondt.

Køb en professor terning på føtex.dk

Hvis du er vild med gådefulde aktiviteter, kan en professor terning være perfekt til dig. Der er timevis af opgaveløsning i en professorterning. På føtex.dk finder du forskellige typer af professorterninger, så du kan finde en, der matcher dit niveau.

Hvis professorterningen giver dig kuldegysninger, har vi også andre sjove terningespil, hvor du ikke behøver at vride din hjerne lige så meget. Udforsk vores udvalg af forskellige terningespil og lad terningerne rulle!