Læringsspil

Er det ved at være tid til, at dit barn skal starte i skole? Så kan du via et læringsspil forberede hende eller ham på skolegangen. Denne sjove måde at lære på gør, at dit barn kan holde fokus længere. Samtidig er det også god underholdning, hvis du vil have et par hyggelige timer med dit barn.

Styrk dit barns viden med læringsspil

Spil, herunder brætspil, er en af de bedste måder at lære ny information på. Faktisk har forskning vist, at spil har en effektiv og stærk indlæringseffekt. På samme tid fanger disse spil børns opmærksomhed på en helt anden måde end andre læringsformer. Der er altså større engagement og motivation, når læringen foregår via læringsspil.

Det er blandt andet det faktum, at børn får lov til aktiv at deltage i spillet, der gør, at det virker så godt. Den systematiske tilgang til viden er også med til at gøre spillene ekstra effektive. Ønsker du derfor at hjælpe dit barn godt på vej? Så er et læringsspil en god start, da børn kan huske det lærte bedre på denne måde. Derved er det også nemmere at overføre den nye viden til virkeligheden efterfølgende.

Skal de helt små i familien også være med? Besøg vores udvalg af aktivitetslegetøj til babyer. 

Skab hyggelige stunder med læringsspil for børn

Selvom det mest er børnene, der lærer noget ved at spille læringsspil, så kan hele familien stadig samles og hygge sammen. På den måde er du også bedre i stand til at hjælpe dit barn, hvis han eller hun går i stå.

Brug derfor gerne en eftermiddag rundt om bordet sammen med familien. Måske kan du endda selv lære lidt nyt? Under alle omstændigheder er det en sjov aktivitet, du med fordel kan tage frem hvor som helst.

Skolespil

Læringsspil kendes også under betgnelsen skolespil, da det lærerige spil til børn kan være med til at udvikle alt fra helt grundlæggende sprogkundskaber til matematik. Det er en oplagt måde at snakke med og engagere det lille såvel som større barn. Skolespil kendetegnes typisk ved at være spil med eksempelvis sammensatte ord, lær at tælle og regne eller lær bogstaverne. 

Find lærerige spil til børn på føtex.dk

Mangler dit barn nye udfordringer, så kan du heldigvis opdage gode forslag på føtex.dk. Her er lidt for enhver smag, så du kan finde noget, der passer til lige netop dit barns interesser og alder. Vi har både udfordrende børnespil, men også puslespil til børn, hvor de kan få trænet koncentrationen.

Prøv også nogle af de andre sjove familiespil, du kan opleve hos os. Vi har alt fra gamle klassikere til nye favoritter - du kan få det hele her. Find fornyet inspiration, og hjælp dit barn godt på vej til et liv som elev. Der er mange gode grunde til at hygge om et læringsspil eller to.

FAQ - Ofte stillede spørgsmål om læringsspil