Læringsspil

Find sjove og underholdende spil, der på samme tid understøtter læring og viden for barnet. Med et sjovt læringsspil til børn, kan barnet lære om alt fra tal, bogstaver og ord til hvad klokken er. 

Styrk dit barns viden med læringsspil

Spil, herunder brætspil, er en af de bedste måder at lære ny information på, da spil har en effektiv og stærk indlæringseffekt. På samme tid fanger spil børns opmærksomhed på en helt anden måde end andre læringsformer. Der er altså større engagement og motivation, når læringen foregår via læringsspil.

Det er blandt andet det faktum, at børn får lov til aktivt at deltage i spillet, der gør, at det virker så godt. Den systematiske tilgang til viden er også med til at gøre spillene ekstra effektive. Ønsker du derfor at hjælpe dit barn godt på vej? Så er et læringsspil en god start, da børn kan huske det lærte bedre på denne måde. Derved er det også nemmere at overføre den nye viden til virkeligheden efterfølgende.

Skab hyggelige stunder med læringsspil for børn

Selvom det mest er børnene, der lærer noget ved at spille læringsspil, så kan hele familien stadig samles og hygge sammen. På den måde er du også bedre i stand til at hjælpe dit barn, hvis han eller hun går i stå.

Brug derfor gerne en eftermiddag rundt om bordet sammen med familien. Måske kan du endda selv lære lidt nyt? Under alle omstændigheder er det en sjov aktivitet, du med fordel kan tage frem hvor som helst.

Skolespil

Læringsspil kendes også under betegnelsen skolespil, da det lærerige spil til børn kan være med til at udvikle alt fra helt grundlæggende sprogkundskaber til matematik. Det er en oplagt måde at snakke med og engagere det lille såvel som større barn. Skolespil kendetegnes typisk ved at være spil med eksempelvis sammensatte ord, lær at tælle og regne eller lær bogstaverne. I vores udvalg finder I bl.a. spil hvor barnet kan lære om alfabetet, om tal, om ord og spil, hvor barnet lærer om klokken.

Find lærerige spil til børn på føtex.dk

Mangler dit barn nye udfordringer, så kan du heldigvis opdage gode forslag på føtex.dk. Her er lidt for enhver smag, så du kan finde noget, der passer til lige netop dit barns interesser og alder. Vi har både udfordrende børnespil, men også puslespil til børn, hvor de kan få trænet koncentrationen.

Prøv også nogle af de andre sjove familiespil, du kan opleve hos os. Vi har alt fra gamle klassikere til nye favoritter - du kan få det hele her. Find fornyet inspiration, og hjælp dit barn godt på vej til et liv som elev. Der er mange gode grunde til at hygge om et læringsspil eller to.

FAQ - Ofte stillede spørgsmål om læringsspil