Puslespilsmåtte

Anskaf dig en puslespilsmåtte og hold styr på dit puslespil. Beskyt dit bord, skab et stabilt underlag og flyt rundt på brikkerne, som det passer dig. Udforsk udvalget af måtter til puslespil på føtex.dk og find din favorit.

Hold styr på dit puslespil med en puslespilsmåtte

Der er flere gode grunde til, hvorfor du bør eje en puslespilsmåtte, hvis du elsker at lægge puslespil.

  1. Måtten beskytter dit bord
  2. Måtten danner et godt underlag for dit puslespil
  3. Måtten gør det muligt at flytte både færdige og ufærdige puslespil
     

For det første beskytter den dit bord mod eventuelle skader, når du skal lægge puslespillet. Derudover giver en puslespilsmåtte også et jævnt og stabilt underlag for dit puslespil, og det gør det lettere for dig at få et godt overblik og holde styr på de mange brikker.

Den helt store fordel ved at anskaffe en puslespilsmåtte er dog, at den giver dig mulighed for at flytte rundt på både færdige og ufærdige puslespil. På den måde er måtten en helt genial opbevaringsløsning, når du holder pause. Du slipper for at optage god plads på hele spisebordet, og du behøver heller ikke bekymre dig om at miste en brik eller ødelægge hele puslespillet, når du skal flytte det fra et sted til et andet.

Med en puslespilsmåtte er det altså let at finde puslespillet frem og pakke væk igen – og du slipper for at skulle starte forfra hver gang.

Flere typer måtter til puslespil

Der er flere forskellige typer puslespilsmåtter at vælge imellem, og de varierer typisk, når det kommer til størrelsen. Det væsentligste, når du skal finde en puslespilsmåtte, er derfor at finde en måtte, der passer i størrelsen. Hvis du har et stort puslespil med 3000 brikker, skal du vælge en stor måtte, og hvis du ofte laver puslespil med et mindre antal brikker, kan du nøjes med en mindre måtte. Se derfor efter måttens specifikationer.

Gå på opdagelse i udvalget og tag dine puslespilsfærdigheder til nye højder. Leder du efter andre spil, kan du også gå på opdagelse i alle vores familiespil og brætspil.