Disney puslespil

Læg Disney puslespil med kendte og højtelskede figurer fra Disney-universet. Nuttede dyr og andre karakterer er med til at gøre det sjovt at lægge den ene brik efter den anden. Elsker du puslespil, gode historier og eventyr? Find dit nye puslespil fra Disney blandt vores online udvalg. 

Puslespil som aktivitet 

Puslespil giver en helt særlig ro. Måske er det også derfor, at mange bruger et puslespil til at koble fra hverdagens trummerum for at komme ned i gear og slappe af. Puslespil er en aktivitet, som du kan sidde med alene eller lægge sammen med andre. 

Bliver du ikke færdig med puslespillet samme dag, kan du med en puslespilsmåtte nemt rulle brikkerne væk. Når både lysten og tiden igen er til det, kan du rulle puslespillet ud igen, finde og lægge de resterende brikker, der mangler i motivet. 

Almindelige og 3D-udgaver 

Inden for puslespils-genren er der sket lidt. Rundt om i de danske hjem er det traditionelle puslespil, som lægges ned på en overflade, stadigvæk et hit – men nye og andre varianter er også kommet på markedet. Disney har fulgt trop, og derfor kan du få Disneys puslespil enten som: 

  • Almindelige puslespil: Disney puslespil i denne variant er puslespil, som du kender dem. Det vil sige, at det er puslespil med et vis antal brikker, som skal samles på en overflade – eksempelvis på et bord. 

  • 3D puslespil: Puslespil fra Disney i tre dimensioner har puslespilsbrikker i plastik, som bare skal sættes sammen – uden lim. Vil du gerne prøve noget andet, kan du skabe 3D-objekter med et 3D puslespil med bøjelige brikker. 

Køb Disney puslespil på føtex.dk 

I vores sortiment er udvalget stort af puslespil fra Disney. Motiverne er farvestrålende, og der er både figurer, steder samt scener, som du genkender fra de gamle men også nyere Disney film. Puslespillene har derudover forskellige antal brikker, hvilket gør, at sværhedsgraderne varierer. Både børn og voksne, som er fans af Disneys eventyrlige fortællinger, kan dermed nemt finde puslespil til at hygge sig med i udvalget.