Brætspil til børn

Børnebrætspil er et stensikkert hit blandt alle i familien, når I skal hygge sammen med børnene. Ikke nok med at brætspil til børn træner børnenes paratviden, farvelære og logiske tækning, så får I også mange gode og hyggelige stunder sammen som familie.

Sjov underholdning med brætspil til børn

Er der noget mere hyggeligt end at sidde og hygge sig med børnene over et børnebrætspil med snacks og røverhistorier? Næppe. Så hvis du gerne vil have nye brætspil til børn til samlingen derhjemme, er føtex.dk lige stedet, du skal kigge nærmere.

På føtex.dk er der legetøj og brætspil, som børnene kan spille sammen med de voksne eller sammen med legekammeraterne. For der er spil til forskellige aldersgrupper, så selv de mindste børn kan være med omkring spillene.

Brætspil til børnefamilien

Når du skal spille med de mindste, er det en oplagt måde at lege og lære på én gang. Ligesom vi kender det fra kreativt legetøj, kan spil træne flere forskellige områder:

  • Sociale spilleregler: De små øver sig i at vente på, at det bliver deres tur. De lærer at tabe og vinde med samme sind, samtidig med at de træner i at overholde reglerne, selvom det betyder, at de taber.
  • Motorik og hukommelse: Der er rig mulighed for at træne hukommelsen, når der spilles forskellige former for huskespil, samtidig med at der trænes i at kaste terninger og flytte med små brikker, så motorikken bliver udfordret.

På føtex.dk har vi mange forskellige spil til børn. Det er ikke kun de mindste, der kan have glæde af dem, også de større børn vil helt sikkert nyde at spille med deres forældre. Til skolebørnene finder du også et bredt udvalg af spil og legetøj, der kan være med til at stille nysgerrigheden og legelysten.

Vær i nuet med børnebrætspil

Vil du gerne være i nuet med børnene, så gem iPads, tablets og mobilerne væk for en stund. Og find så i stedet børnebrætspillene frem fra reolen eller skuffen. Børnene elsker det! Og spiller du ikke spillene sammen med dem, er brætspil til børn også virkelig gode for børnene selv at spille.

Måske de har legekammeraterne ovre for at lege, ja så er et brætspil sjovt at hygge sig med, da der nemt kan gå en time eller mere med det. Er der søskende i hjemmet, er spil også en sikker vinder, da de træner fordybelse og læring samtidig med, at børnene har det skægt med spillene ved spisebordet eller nede på gulvet.

Køb brætspil til børn på føtex.dk

Selv de mindste børn kan også spille familiespil fra føtex.dk. Mange har simple regler, så vil du gerne øve farvegenkendelse og tallene med dit barn, kan du gøre det med vores spil. Smutter koncentrationen, fordi barnet ikke er stort nok, så vent lidt tid og find så spillet frem igen. Måske spillet fanger interessen denne gang. Kig dig omkring i sortimentet af spil og brætspil til børn. Mon ikke at du finder noget rigtig god underholdning til dig og familien.

FAQ - Ofte stillede spørgsmål om brætspil til børn