Inspirationsguide: Gave til 2 årig

Er du i tvivl om, hvad en 2 årig finder underholdende? Og om du kan finde en gave, der lige rammer plet? Efter du har læst denne guide, lover vi dig, at du er en del klogere. Vi har samlet de bedste gaveideer til de små 2 årige, så du kan glæde barnet og forhåbentlig modtage et stort, hjertevarmt smil tilbage, når gaven gives.

Lad en spændende legetøjsgave få barnet til at lyse op, og opdag hvordan glæden spreder sig i hele hjemmet. Vores gaveideer, vi nu vil foreslå, er både kreative og udviklende for et barn på 2 år.
Få inspiration og se hvilket legetøj der er populært hos de 2 årige drenge og piger – som du kan endda kan bestille hjem online lige her på føtex.dk!

Legetøj til 2 årige

En masse gode gavemuligheder til den mindste i familien

Selvstændighed, fart over feltet, udviklende, begyndende sproglig, nysgerrighed. Der er mange ord, der kan forbindes og sættes på en 2 årig. Og der sker mange ting, når barnet er omkring de 2 år. De bliver bedre til at udtrykke sig sprogligt, og begynder at forstå flere ting - blandt andet hvad det vil sige at modtage en gave. Men også det at udforske og tage på eventyr på egen hånd, er med til at karakterisere barnet i denne alder.

Står du og skal købe en gave til den 2 årig, så er der flere typer af legetøj, der er et sikkert hit blandt de små. Blandt andet motorisk legetøj er en suveræn gaveide, hvis barnet skal generelt skal udvikle og forbedre sin motorik – fin som grov. Ligesom konstruktionslegetøj er god til at sætte fantasien og skaberevnerne i gang, samt udfordre kreativiteten og kognitionen.

20 gode gaveideer til den 2 årige

At finde gave til et barn på 2 år kan være udfordrende, men barnets interesser vokser, og der findes heldigvis et væld af gode gavemuligheder, der kan styrke deres sproglige kompetencer, motorik og færdigheder generelt. F.eks. kan de sproglige kompetencer forbedres ved højtlæsning af børnebøger, eller ved at barnet leger med musiklegetøj.

Vi vil nu liste 20 gode ideer til indendørs- og udendørsleg op, du kan give den 2 årig i gave.
 

Gaver til indendørsleg:

 1. Byggesæt (F.eks. Lego Duplo)
 2. Gåvogne og gåbiler
 3. Musiklegetøj
 4. Legekøkken og legemad
 5. Puttekasser og sorteringslegetøj
 6. Bamser og tøjdyr
 7. Aktivitets børnebøger og børnebøger
 8. Legetøjsbiler og legetøjstoge
 9. Tegneredskaber
 10. Legetøjsfigurer.

   

Gaver til indendørsleg er gode, hvis barnet skal lære at fordybe sig, være kreativ eller blot har brug for en stille stund. Se bare hvad der sker, når du giver den 2 årig et papir og farveblyanter i hånden. Indendørsleg åbner for mange gode muligheder, hvor barnet selv kan få lov at konstruere, bygge og bruge fantasien.

Gaver til udendørsleg:

 1. Babypool
 2. Babygynge
 3. Sandkasse
 4. Sandlegetøj
 5. Løbehjul
 6. Børnekøretøjer
 7. Legehus
 8. Løbecykel
 9. Bolde
 10. Rutsjebane.

   

Hvis barnet har meget energi, kan en gave til udendørsbrug være en fantastisk ide. I den friske luft kan barnet bruge sit krudt, mens en masse sanser stimuleres. Derudover kan legen nå helt nye højder, når legen foregår udendørs, og balance og motorik kommer på prøve, mens barnet lærer en masse nye ting.

Legetøjsgaver er fantastiske, men hvad med børneværelset?

Udover vores nævnte gaveideer til børn på 2 år, så kan du finde endnu mere inspiration til legetøjsgaver på vores legetøjsside Legetøj til 2 årige. Her kan du se vores mange kategorier indenfor babylegetøj, og med få klik bestille en underholdende og sjov legetøjsgave hjem til en lille charmetrold på 2 år.

Det er dog ikke kun legetøj, der kan gøre glæde i familier med små børn. Skal børneværelset opgraderes, så finder du på føtex også et spændende udvalg af børnemøbler, børnelamper og andre ting til børneværelset, der kan være gode gaveideer, hvis børneværelsets hyggekroge skal opdateres.
Er du derfor på udkig efter ting og sager til indretning af børneværelset, så se hele vores udvalg på Børn & baby – en sådan gave kan kun gøre legen mere eventyrlig!

Bestil gaven online på føtex.dk

Hvad enten der står legetøj eller ting til indretning af børneværelset på ønskesedlen, så rummer føtex sortiment lidt af det hele indenfor børneverdenen. På vores side Børn & Leg finder du en masse inspiration til, hvad du kan give dit barn – og vi har aldersopdelt legetøj, så du nemmere får fat i det legetøj, der præcis passer til barnets udvikling og læringsniveau.

Dyk ned i et univers fyldt med legesager og tilbehør – her er både noget til drenge og piger uanset alder, og vi sikrer naturligvis de skarpe priser. Bestil gaven hjem i dag til den lille på føtex.dk - og husk, at vi har ubegrænset returret, hvis gaven ikke falder i barnets smag.
 

FAQ - Ofte stillede spørgsmål om legetøjsgaver