Legetøj 2 år

Legetøj til en 2-årig skal være både nemt at håndtere for små fingre, underholdende og sansemotorisk udviklende. Børn i denne alder er nemme at begejstre med skønne former, farver og lyde. Se udvalget af flot og farvestrålende legetøj til din tumling. 

Inspirationsguide: Gave til 2 årig

Gode gaver til 2 årige kan være svære at finde på, så i denne guide har vi samlet en række lærerige og udviklende gaveideer til både piger og drenge på 2 år.

Legetøj til 2-årige drenge og piger

Børn er forskellige og udvikler sig i deres eget tempo. Nogle har brug for at bruge lidt mere tid til at udforske og føle sig godt tilpas inden for et område end andre, og det er naturligvis helt i orden. Vi har legetøj til alle børn i denne alder, uanset hvor de befinder sig udviklingsmæssigt. Lad barnet undersøge og opdage verden og sig selv trin for trin, så dets oplevelser og erfaringer lagrer sig stille og roligt. 


Tre grunde til at vælge legetøj til børn på 2 år

  • Du sikrer dit barn leg og underholdning, leg og bevægelse og leg og læring
  • Udfordrer og stimulerer dit barns grov- og finmotorik og sproglige kompetencer
  • Kan anvendes både til solo-leg alene og parallel-leg ved siden af andre børn


Med det helt rigtige legetøj i hånden, får det 2-årige barn masser af muligheder for at hygge sig og have det sjovt både alene og efterhånden også sammen med andre børn. Stille og roligt bliver dets sansemotoriske, sproglige og sociale kompetencer udviklet, og det lærer at agere sammen med andre. 


Hvad skal jeg vælge?

Hvis du er i tvivl om, hvad du skal vælge, kan vi anbefale dig at finde inspiration på Børn & Leg. Her præsenterer vi dig for nogle af alle de muligheder, som vi kan tilbyde dig af aldersinddelt legetøj, men også hvad du ellers måtte have brug for til indretning af børneværelset

Vi har et altid opdateret sortiment af inspirerende legetøj til både piger og drenge, der kan bruges målrettet til indøvelse af færdigheder, eller når der bare skal hygges. Aktivitetslegetøj, gåvogne, puttekasser og stableklodser eller bamser og tøjdyr? Vi har legetøj til tumling og ikke mindst motorisk legetøj.

Når du har fundet frem til det legetøj, som du vil glæde dit barn med, bestiller du det nemt og hurtigt på føtex.dk.