Legetøjspistoler & legetøjsvåben

Med en legetøjspistol eller legetøjsvåben i hånden, kan dit barn forvandle sig til forskellige karakterer. Før man ved af det, er man en pirat, en politibetjent, en røver, en superhelt, en skurk eller noget helt andet.

Legetøjsvåben – stort udvalg med mange anvendelsesmuligheder

Rollespil er en super aktivitet for børn i alle aldre. Der er garanteret timevis af sjov, leg og masser af hygge med vores sortiment af seje legetøjsvåben til både piger og drenge i alderen 3 år og opefter. Se bl.a. vores legetøjsvåben fra Nerf og Blaze Storm.

Find legetøjsvåben som uundværligt tilbehør til et flot politi-, soldater-, pirat-, skurke-, agent- eller superheltekostume til fastelavn, halloween eller en temafest. Du kan også finde en legetøjspistol, der skal give dig sejren i et sjovt ramme-til-mål spil eller en hæsblæsende og fuld fart over feltet action-konkurrence. Med vores legetøjspistoler, blastere, sværd og lasergeværer har du virkelig mulighed for at sætte prikken over i’et på en flot og effektiv måde.

Tre grunde til at vælge legetøjsvåben

  • Stort og alsidigt udvalg til både yngre og ældre børn
  • Kan bruges som del af en udklædning og til rollespil
  • Kan nemt kombineres med kostumer og tilbehør 


Rollespil er en vigtig del af børns udvikling. Her glider børnene ind i forskellige roller, som de kender fra f.eks. hverdagen derhjemme, daginstitutionen, fjernsynet eller film. Det er ”learning by doing”, hvor de efterligner personer og handlemåder. Her afprøver de situationer og handlinger og finder frem til, hvordan de selv vil reagere og agere i givne situationer. Det er utroligt vigtigt for både det enkelte barns opfattelse af andre og dets egen selvforståelse.

Hvad for et legetøjsvåben skal du vælge?

Vi har et stort udvalg af legetøjsvåben. Det kan derfor godt virke lidt uoverskueligt at skulle finde frem til det helt rette. Der lanceres hele tiden nye produkter, som vi opdaterer vores sortiment med. Hvorfor ikke tage dit barn med på råd? På den måde får din søn eller datter netop den legetøjspistol eller det legetøjsgevær, den blaster eller det sværd, som han eller hun drømmer om.

Hvorfor ikke samtidig supplere med fantastisk udklædning, ansigtsmaling eller legetøjssminke her fra shoppen? 

Køb alt fra legetøjspistoler til legetøjssværd på føtex.dk

Når du har fundet frem til det helt rette legetøjsvåben, bestiller du det online på føtex.dk. Det tager ikke mere end et par minutter. Du har naturligvis som altid ubegrænset returret.