Ansigtsmaling

Den sjove ansigtsmaling i alle farver påføres med en svamp, pensel eller fingrene – og afvaskes med almindeligt vand og sæbe. Vælg enkeltfarver eller sæt med flere forskellige farver i det online udvalg herunder på føtex.dk.

Parfumefri ansigtsmaling til børn 

Uden parfume eller andre skadelige stoffer er ansigtsmaling ufarligt for huden. Køb netop den farve, du skal bruge og vask nemt af med sæbe og vand efterfølgende. 
 

Tre gode grunde til at vælge god ansigtsmaling:

  • Nemt at påføre med pensel, svamp eller fingrene
  • Kan vaskes fuldstændigt af med vand og sæbe   
  • Alle farver er uden skadelige stoffer for huden

Selv små børns hud kan tåle ansigtsmaling. Den skånsomme maling lægges på ansigtet med en svamp, en pensel eller med fingrene og vaskes af igen med vand og sæbe. Du finder alle farver enkeltvis eller i sæt – naturligvis uden parfume eller andre skadelige stoffer. 
 

Hvad bør du vide om ansigtsmaling til børn?

Når det er tid til udklædning er ansigtsmaling en god måde at skabe det fuldendte look på – men det kan være relevant at vide lidt om ansigtsmaling inden brug første gang. 

  • Ingredienserne i maling til ansigtet er børnevenligt. Det indeholder ingen parfume eller andre allergifremkaldende stoffer. Du kan trygt anvende ansigtsmaling til børn i selv en ung alder. Dog må det kun bruges udvortes og på ikke skadet hud.
  • Påføring foregår med en svamp til ensfarvede områder og med pensel eller fingrene til detaljerne. Du kan bruge hvilken som helst svamp eller pensel eller købe sæt, hvor svamp og/eller pensel medfølger. 
  • Holdbarhed på ansigtsmaling afhænger af ydre omstændigheder. Da malingen er hudvenlig og kan bruges til børn, er den vandbaseret og går derfor af i regn eller sved. 
  • Afvaskning sker med almindeligt vand og sæbe. Kommer der maling på tøj, kan det vaskes af ved almindelig vask.
     

Find ansigtsmaling til at lave tiger og andre dyr på føtex.dk

Bliv klar til fastelavn og halloween med ansigtsmaling i alle farver på føtex.dk. Du kan nemlig skabe lige de dyr du selv har lyst til med vores farveudvalg. Når du køber ansigtsmaling til børn på føtex.dk, har du altid ubegrænset returret.