Trælegetøj

Legetøj i træ eller naturgummi og med kemikaliefrie farver. Vær med til at sikre dine børns fremtid med gode produkter, produceret under etisk forsvarlige forhold. Se det store online udvalg af legetøj i træ og naturgummi.

Legetøj i træ og naturmaterialer

Trælegetøj findes til små børn i alle aldersgrupper og både til piger og drenge. 

  • Til de mindste er legetøj i sunde og sikre materialer særlig vigtigt. Legetøj til 0-6 mdr. handler inden for trælegetøj om, at de materialer, som de mindste naturligt putter i munden, ikke afgiver giftige kemikalier og ikke kan sluges. Hos føtex.dk kan du være sikker på, at alt legetøj er certificeret og gennemtestet for sikker brug. 
  • Legetøj handler ikke alene om materialevalg, men om kemikalieindhold i farver. Malede træmøbler, dukkehuse eller kager kan afgive giftige farvestoffer i lang tid efter påføring og bør derfor være malet med sundhedsvenlig maling.
  • Trælegetøj af træ erstatte mange plastikvarianter og vise sig mere holdbart til den fysisk vilde leg, der sommetider kan opstå blandt små drenge. Værktøj i træ eller drager i naturgummi er blot nogle af de mange muligheder, der eksisterer inden for universet af legetøj.

Du finder alt inden for trælegetøj i vores online udvalg herover.