Legetøjsjulekalender til børn

En julekalender med legetøj til børnene er et alternativ til de traditionelle slik-kalendere og den bedste måde at komme igennem den lange ventetid indtil jul. En julekalender med legetøj fås både til drenge og piger og til alle aldre.

Populære julekalendere med legetøj

Fyld juletiden med aktiv og kreativ leg – vælg en julekalender med legetøj i stedet for en julekalender med slik, det gavner både sundheden og ventetiden. Legetøj holdere længere end slik og kan fortsætte med at glæde, når julen er forbi. 
 

Tre grunde til at købe en legetøjs-julekalender:  

  • Den lange ventetid fyldes med sjov og leg
  • Dit barn undgår ekstra sukker i julemåneden
  • Flere kan få glæde af legetøjet i kalenderen

Juletiden er dejlig, men kan føles lang for spændte børn. En julekalender til børn bygger spændingen langsomt op, og en legetøjs-kalender kan udfylde noget af den lange ventetid med sjov leg. En julekalender med legetøj er et sundere valg til dit barn, og det daglige legetøj bag lågen kan også glæde søskende og legekammerater. 
 

Hvilken julekalender til børn bør du vælge?

Valget af julekalender med legetøj handler først og fremmest om køn – de fleste piger foretrækker legetøjskalendere med figurer, som de kender. Drenge har bestemte figurere og universer, som de synes er seje. Nogle kalendere er mindre kønsspecifikke og kan derfor gives til begge køn. 

  • Til piger vælger mange den søde Baby Born julekalender 2020. Kalenderen henvender sig til piger fra 3 år og indeholder tøj og tilbehør til de populære Baby Born dukker. Prøv også en julekalender med modellervoks – så er julegaverne fra de mindste sikret. 
  • Til drenge er den seje Fifa 365 julekalender med fodboldkort et stort hit. Hver låge gemmer på et fodboldkort med en favoritspiller – en perfekt julekalender til den lille fodboldentusiast. 
  • Til begge køn er Lego Harry Potter julekalenderen et godt valg til børn fra 7 år og op, mens de lidt mindre børn fra 3 år vil elske de søde figurer i julekalenderen fra Paw Patrol. 

Den perfekte julekalender med legetøj findes i vores store online udvalg her på føtex.dk.