Hama

Hama perler er for alle børn og voksne, der elsker at være kreative og skabe deres egne små eller store perleprojekter. Vi har også andre perler i flere størrelser og farver, perleplader og gaveæsker i vores faste sortiment, som vi opdaterer regelmæssigt. Du kan tjekke vores udvalg af Hama perler lige herunder.

Hama perler – en klassiker med mange anvendelsesmuligheder

Der er ikke ret meget, der kan bringe begejstring og glæde frem i et par barneøjne som en pose Hama perler. Det er i dén grad en klassiker, som rigtigt mange er vokset op med og husker fra hygge hjemme ved spisebordet, i børnehaven eller SFO’en. Øjeblikket, når de flotte perler blev hældt ud på bordet, placeret på perlepladen og ved hjælp af en snor eller varmen fra strygejernet blev forvandlet til et flot og unikt stykke krtivt arbejde, var nærmest magisk. Sådan er det stadig i dag.
 

Tre grunde til at vælge Hama perler:

  • Fås i flere størrelser og et væld af fantastiske farver

  • Stimulerer finmotorikken og koncentrationsevnen 

  • Oplagt til både små og store DIY-hobbyprojekter

De første Hama perler blev lanceret tilbage i 1971 og er en dansk opfindelse. De flotte perler har lige siden været fast inventar i både daginstitutioner og på børneværelser verden over. Hama perler kan ganske enkelt noget helt særligt.
 

Hvad skal jeg vælge?

Er du ikke helt sikker på, hvilken størrelse perler der passer til dit barn? Her får du en kort guide, der forhåbentlig kan gøre valget lidt lettere for dig.

  • Hama MAXI perler: Store perler, der er nemme at håndtere for selv små fingre, hvor finmotorikken endnu ikke er helt på plads. Velegnet til børn fra 3 år.

  • Hama MIDI perler: Mellemstore perler, også kendt som strygeperler. Velegnet til børn fra 5 år.

  • Hama MINI perler: Små perler på 2,5 mm Ø, som kan anvendes til projekter, hvor det er vigtigt, at detaljerne er i orden. Velegnet til børn fra 10 år.

Når du har fundet frem til de helt rigtige perler, bestiller du dem nemt og hurtigt online på føtex.dk.