Hama maxi perler

Det er simpelt, men det er sjovt. Hama maxi-perler giver barnet mulighed for at stimulere kreativiteten igennem leg med perler, hvor barnet i samspil med en voksen lærer at sammensætte mønstre, farver og fine figurer - og ikke mindst får øvet finmotorikken.

Hama maxi-perler giver hygge, læring og leg

Nogle gange er det simpleste bare det sjoveste – især hvis du gerne vil glæde familiens yngste med kreativ leg. Hama maxi-perler er en lidt større udgave af de klassiske Hama midi-perler og passer derfor til det yngre barn fra 3 år. 

Konceptet fungerer ved, at barnet i samspil med en voksen skal sætte farvede perler på tilhørende perleplader, som kommer i forskellige former og størrelser. Pladerne er udstyret med små ”pigge”, hvor perlerne sættes på. Perlerne selv har en god "stor" størrelse, så de ikke er for små at håndtere for barnet, og via deres farver kan barnet danne mønstre, figurer og motiver. Det er dog vigtigt at være opmærksom på, at perlerne stadig er små, som perler nu engang er, på trods af at de er navgivet maxi. Dette er for at adskille dem fra Hamas traditionelle perler kaldet midi. 

Stimuler fantasien med Hama maxi-perler

Der er mange fordele ved at vælge Hama maxi-perler til dit barn. For det første er det sjovt for både barn og voksen - og perlerne giver anledning til mange timers godt samvær og underholdning. For det andet giver perlerne barnet muligheden for at få stimuleret kreativiteten og fantasien på en helt simpel måde.

Ved at placere de farvede perler lærer barnet at danne mønstre og figurer og kreativitet og finmotorik stimuleres. Perlerne kommer i mange forskellige farver, så barnet kan blive bedre til at skelne mellem nuancerne.

Køb maxi- perler fra Hama på føtex.dk

Du kan finde et gode priser på Hama maxi-perler på føtex.dk. Når du handler online får du hurtig levering og ikke mindst ubegrænset returret. Kombiner maxiperlerne fra Hama med maxi-perleplader og kom igang med kreativ leg. Er dit barn vild med det kreative og ikke mindst perler, kan du med fordel udforske vores udalg af perler lige fra vandperler over strygeperler til smykkeperler.