Hama perleplader

Intet slår en gammel klassiker, og Hama perleplader har en lang historie, hvor pladerne har givet børn og voksne timevis af sjov, leg, samvær og kreativitet. På føtex.dk finder du et bredt udvalg af perleplader fra Hama. Se udvalget nedenfor.

Få hygge, leg og læring med Hama perleplader

Det kan lyde næsten for simpelt med Hamas perler og perleplader, der netop kun består af plader i forskellige motiver og små perler. Pladerne er udstyret med små ”pigge”, hvor du og barnet skal placere perlerne. Perlerne kommer separat i forskellige farver, som giver jer muligheden for at kunne lave tegninger, mønstre og billeder.

Vores udvalg af Hama perleplader er bredt, så der er noget til alle præferencer og ønsker. Sammen med en voksen kan barnet få stimuleret deres kreativitet og få læring med ind i legen. Perfekt til barnet, der er i den essentielle voksefase.

Hama perleplader passer til barnet, der er lidt større – både for sikkerhedens skyld med de små perler og med muligheden for at kunne genkende farver, former og figurer. Med Hama pladerne kan I lave forskellige motiver, da de fås i forskellige størrelser, så I for eksempel kan begynde i det små, når barnet er lille. Hama laver perleplader i forskellige størrelser til deres midi og maxi perler, som henvender sig til lidt forskellige ladersgrupper. Maxi perlerne kan selvfølgelig bruges af alle, men henvender sig til de lidt mindre børn særligt fra 3-5 år. Hvor de små perler og perleplader anbefales fra 5 år. 

I den tidlige alder kan I sammen lægge perlerne på pladerne, så de danner små mønstre og figurer, og i takt med at barnet bliver ældre, kan I vælge de større plader med mere komplicerede motiver.

Få Hama perleplader på føtex.dk

På føtex.dk kan du købe dine næste Hama perleplader nemt og hurtigt, og du får en tryg handel hos os. Når du handler online, har du altid ubegrænset returret og hurtig levering. Er dit barn vild med at lave finurlige og kreative figurer på Hamas perleplader, kan du med fordel tage et kig på vores udvalg af skønne perler og ikke mindst kreativt legetøj.