Hama midi perler

Ønsker du at stimulere dit barns kreativitet? Så tag et kig på vores Hama midi-perler, som passer til det lidt større barn. Hama midi-perler giver jer timevis af perlehygge, som kombinerer leg, læring og udtryksformer.

Hama midi-perler til den lille Picasso

Du behøver ikke at have kunstner-drømme for, at du og dit barn kan have det sjovt og lærerigt sammen med midi-perlerne fra klassiske Hama. Når du vælger Hamas midi-perler til barnet, får du en fantastisk mulighed for at forene det sjove med det lærerige, og udførslen er såre simpel.

Perlerne fungerer i samspil med Hama perleplader, hvor perlerne skal sættes fast. Pladerne kommer i forskellige størrelser og former, så der er noget til alle niveauer. Via små ”pigge” kan I sætte perlerne fast på pladerne, og da Hama midi-perler kommer i et utal af farver, kan de sættes sammen på kryds og tværs.

Farverne kan være med til at lære barnet mønstre og former, og sammen kan I lave velkendte og søde figurer. Der er også mulighed for, at barnet selv kan udtrykke sig med de farver og de kombinationer, som han eller hun er tiltrukket af. Hama midi-perler kommer i alle regnbuens farver.

Køb Hama midi-perler på føtex.dk

Du finder et gode priser på Hama madi-perler på føtex.dk. Kombiner perlerne med Hama perleplader for et komplet kreasæt - eller udforsk hele vores udvalg af perler fra sansende vandperler til fine smykkeperler. Skulle du fortryde dit køb, har vi 30 dages retur.