Brølende børnebøger med lyd

Børn kan lære på mange måder, og en af de klassiske er gennem bøger. På føtex.dk fører vi et bredt udvalg af børnebøger, hvilket inkluderer børnebøger med lyd. En børnebog med lyd er en bog med figurer og tekst til de mindste, som er ledsaget af forklarende lyde. Se udvalget her på siden.

Hvad er en børnebog med lyd?

På føtex.dk har vi et stort sortiment med alt til børn, hvor du finder masser af børneprodukter i høj kvalitet til børn i alle aldre. Det gælder også børnebøger, som kommer i forskellige typer. Det inkluderer for eksempel:

  • Godnathistorier, som er søde små historier, der passer perfekt til godnat-læsningen

  • Aktivitets-børnebøger, der engagerer barnet i historien med egen deltagelse – for eksempel Find Holger-bøgerne

  • Sangbøger, hvor der er fokus på sang og rytmik. Sangbøger er en glimrende måde at udvide barnets ordforråd på samt styrke den musikalske intelligens

  • Sansebøger, hvor barnet skal bruge sine sanser i forbindelse med indlæringen. Det kan være følesansen eller høresansen – det sidste gør sig gældende i børnebøger med lyd

Det betyder, at en børnebog med lyd er en bog, hvor lyden spiller en afgørende rolle for læringen. Bogen er som oftest bygget op med mange billeder og lidt tekst, og når I bladrer eller trykker, kommer der en forklarende lyd. Det kan for eksempel være en bog om dyr, hvor dyrenes lyde bliver afspillet, mens barnet læser om dem. Det kan være alt fra løver til hunde, elefanter, sæler, ugler, får og katte. 

Derfor skal dit barn læse børnebøger med lyd

Med børnebøger kan du lære dit barn at genkende mønstre, farver, sammenhænge, billeder og ord - også inden han eller hun kan læse. Specielt pege- og sansebøger er populære som aldrig før. Med denne slags børnebøger kan I tidligt begynde indlæringen og stimulere junior.

Som nævnt er bøger med lyd en form for sansebog, og det særlige ved sansebøger er, at de stimulerer barnets sanser. Når for eksempel høresansen bliver taget i brug, lærer barnet ikke kun at genkende lyde, men også at skelne lydene fra hinanden, som f.eks. dyrelyde.

FAQ - Ofte stillede spørgsmål om børnebøger med lyd