Få de sjove Find Holger bøger her

Husker du selv at bruge timevis på at finde Holger, når han gemte sig på torvet, i tivoli og andre steder? Så ved du måske allerede, at det er nemt at blive grebet af stemningen. Giv gaven af at finde den famøse Holger videre til dit barn med de populære bøger.

Oplev en gammel klassiker med Find Holger bøger

Konceptet bag de populære bøger er meget simpelt. Det betyder dog ikke, at opgaverne hurtigt er løst. Holger er nemlig rigtig god til at gemme sig.

Hvis du selv har gode minder med at lede efter manden i den stribede trøje, så er chancen også, at dit barn vil finde det sjovt. Her er der altså en god mulighed for at få lidt ekstra kvalitetstid sammen, hvor I kan hjælpe hinanden med at finde Holger. Du vil med garanti komme til at føle nostalgien.

Hyg dig med en Find Holger bog

Udover at være en sjov udfordring, så kan du også få mulighed for at lære dit barn om de forskellige tidsperioder og verdensdele, som Holger besøger. Da han rejser fra sted til sted, kan du både fortælle om blandt andet den spændende vikingetid og det fascinerende Aztekerrige.

Husker du også alle Holgers venner? Det er nemlig ikke altid kun den stribede trøje, du skal lede efter. Eksempelvis tager troldmanden Hvidskæg, veninden Helga og hunden Trofast også tit med på rejserne. Kan du stadig finde dem alle?

Oplev den sjove udfordring som kommer med de klassiske Find Holger bøger, eller udforsk vores andre sjove børnebøger. På føtex.dk kan du finde alverdens aktiviteter, som aktivitetsbøger for børn, så I aldrig kommer til at kede jer. Tag det rette valg for dig og dit barn - på den måde kan I både hygge jer sammen og hver for sig.

FAQ - Ofte stillede spørgsmål om Find Holger