Få de sjove Find Holger bøger her

Har du selv brugt timevis på at finde Holger, når han gemte sig på torvet eller i tivoli? Så ved du, at man nemt bliver grebet af stemningen i Find Holger. Lad dit barn prøve at finde ham med de populære Find Holger bøger.

Oplev en gammel klassiker med Find Holger bøger

Hvor er Holger blevet af? Konceptet bag de populære bøger er meget simpelt. Du skal finde Holger! Det betyder dog ikke, at opgaverne hurtigt er løst - det gælder både børn og voksne. Holger er nemlig rigtig god til at gemme sig.

Hvis du selv har gode minder med at lede efter manden i den stribede trøje, så er chancen også, at dit barn vil finde det sjovt. Her er der altså en god mulighed for at få lidt ekstra kvalitetstid sammen, hvor I kan hjælpe hinanden med at finde Holger. Du vil med garanti komme til at føle nostalgien.
 

Åh nej, hvor er Holger?

Hvor svært kan det være at finde en mand med en stribet trøje, hat og runde briller? Åbenbart meget svært! Vi lover dig, at det ikke bliver nemt! For Holger har åbenbart en vane med at besøge steder, hvor der er mange mennesker, dyr og væsener. Nu er det tid til at stille skarpt og finde Holgers gemmested!

Og bare rolig. Hvis I har fundet Holger i jeres Find Holger bog før, så er der udgivet hele otte Find Holger bøger, som I kan give jer i kast med. Den kæmpe menneskemængde vil sikkert få jer til at glemme, hvor I fandt Holger sidste gang, I var på jagt efter den stribede trøje. Derfor kan Find Holger bøgerne bruges igen og igen.
 

Hvorfor er Find Holger bøger sjove?

Børn og barnlige sjæle elsker Find Holger bøgerne. Men måske ved du ikke lige, hvem ham Holger er og hvad det er for en bog? Hvis du ikke kender Find Holger, så får du her tre gode grunde til, at bøgerne er sjove for hele familien:

  1. Humor og detaljer: Illustrationerne i Find Holger bøgerne er ikke kun komplekse, men ofte også humoristiske med små sjove scener og karakterer, der udfører komiske handlinger. I kan blive ved med at opdage nye, sjove detaljer hver gang I bladrer gennem bogen.
  2. Familievenlig underholdning: Find Holger bøgerne er sjove for hele familien. De kan læses sammen, hvor familien kan konkurrere om, hvem der først finder Holger, så de kan bruges som en hyggelig, fælles aktivitet.
  3. Genlæsning: På grund af de mange detaljer på hver side, kan Find Holger bøgerne læses mange gange med nye opdagelser hver gang.


Der er altså masser af gode grunde til at finde jeres næste Find Holger her på føtex.dk. Måske hele familiens tålmodighed og konkurrencegen kommer på prøve, når I febrilsk går efter at finde lille Holger som den første.
 

Hyg dig med en Find Holger bog

Udover at være en sjov udfordring, så kan du også få mulighed for at lære dit barn om de forskellige tidsperioder og verdensdele, som Holger besøger. Da han rejser fra sted til sted, kan du både fortælle om blandt andet den spændende vikingetid og det fascinerende Aztekerrige.

Husker du også alle Holgers venner? Det er nemlig ikke altid kun den stribede trøje, du skal lede efter. Eksempelvis tager troldmanden Hvidskæg, veninden Helga og hunden Trofast også tit med på rejserne. Kan du stadig finde dem alle?

Oplev den sjove udfordring, som kommer med de klassiske Find Holger bøger, eller udforsk vores andre sjove børnebøger. På føtex.dk kan du finde alverdens aktiviteter, som aktivitetsbøger for børn, så I aldrig kommer til at kede jer. Tag det rette valg for dig og dit barn - på den måde kan I både hygge jer sammen og hver for sig.

FAQ - Ofte stillede spørgsmål om Find Holger