Sus afsted på dit My Hood løbehjul

Kombiner leg og motion med skønne løbehjul fra My Hood. Løbehjulene er oplagte til dejligt udeleg, hvor der kan bruges masser af krudt, eller som transportmiddel til skole eller institution. 

Derfor skal du vælge et My Hood løbehjul

På føtex.dk gør vi alt for at give dig og familien de bedste oplevelser sammen og hver for sig. Når sommeren nærmer sig, er dejlig udendørs leg til børnene og skønne havestunder til de voksne fantastisk, og hvorfor ikke opgradere børnenes leg?

Det kan du gøre ved at investere i et My Hood løbehjul, der er noget ganske særligt. Her er tale om et brand, som er specialister i udendørs leg til børn. I My Hood-sortimentet finder du alt fra fodboldmål over rulleskøjter til basket-standere og stangtennis. Løbehjulene er et af favoritprodukterne, og du kan få dem som:

  • Regulære løbehjul med to hjul
  • Løbecykler med tre hjul
     

Vælg mellem My Hood løbehjul og løbecykler

De regulære løbehjul passer til det lidt større barn, som selv kan holde balancen og måske allerede mestrer kunsten at cykle. Her er ikke den store støtte, for barnet skal selv finde balancen og koordineringen, men til gengæld er der dømt masser af fart og tempo. Med en solid konstruktion kan du være sikker på, at kvaliteten er i top, men husk dog beskyttelsesudstyret for en sikkerheds skyld.

Løbecyklerne giver bedre støtte til det mindre barn, der måske ikke helt har fundet balancen endnu med hjul under fødderne. Her er tale om en konstruktion med en skinne, et baghjul og to forhjul. Med de to forhjul kan løbehjulet stå selv, og derfor behøver du ikke være lige så bekymret for fald, hvis barnet ikke kan holde balancen – der er dog stadig garanti for fart og tempo.

Du kan se vores mange My Hood løbehjul og løbecykler her på føtex.dk, så hele familien kan få sjov til hverdag og fest.