El løbehjul til store og små

Med et elektrisk løbehjul får du et smart transportmiddel, der gør det nemt at komme rundt på en sjov og hurtig måde. Flere af el løbehjulene kan bruges af både børn og voksne. Se vores aktuelle udvalg fra populære mærker her på siden.

Kom sjovt og hurtigt fremad med et godt el løbehjul

Der er ingen tvivl om, at målgruppen for løbehjul er udvidet betragteligt, efter der er kommet en eldrevet motor på. Større børn og unge, der før betragtede løbehjulet som et stykke legetøj for mindre børn eller som noget, der først og fremmest blev brugt til ekstremsportslige udfoldelser på linje med skateboards eller rulleskøjter, synes nu, at et el-løbehjul er sejt.

Alle de repræsenterede el løbehjul kommer med gode manøvreegenskaber, høj sikkerhed og tårnhøj kvalitet. Besøg de enkelte produktsider for at læse alt om model, type, anbefalet aldersgruppe og maksimal brugervægt. Når du har fundet dit nye el-løbehjul, så husk også at anskaffe dig en god cykelhjelm, så du er godt beskyttet allerede fra første tur.

Tre grunde til at vælge et el-løbehjul

  • Mange smarte modeller med forskellig ydeevne og kapacitet

  • Nem og hurtig transport til og fra skole, venner og fritidsaktiviteter

  • Gør det meget sjovere at motionere og få frisk luft

Da el-løbehjul er et forholdsvist nyt fænomen, lanceres der hele tiden nye modeller. Vi holder os ajour med, hvad der sker på markedet og opdaterer løbende med noget af det allernyeste - også indenfor anerkendte mærker som Xiaomi og Segway. Du går derfor sjældent forgæves efter et smart elektrisk løbehjul til dit barn på føtex.dk - her sidder både kvaliteten, sikkerheden og køreoplevelsen lige i skabet.

Hvilket elektrisk løbehjul skal jeg vælge?

Med et el-løbehjul er det blevet nemmere, sjovere og hurtigere at komme fra A til B og samtidig få masser af frisk luft. Hvis du er i tvivl om, hvad du skal vælge, kommer her et par punkter, som der en god idé at være opmærksom på:

  • Motor: Jo større motor, jo (typisk) større hastighed, fremdrift og acceleration. 

  • Hastighed: Det er vigtigt at vide, at der siden januar 2019 har kørt en forsøgsordning, hvor det er lovligt at køre på et motoriseret løbehjul på cykelstier, hvis maxhastigheden er på 20 km/t.

  • Batterikapacitet: Det er irriterende at løbe tør for strøm. Tjek batterikapacitet og opladningstid under specifikationer for de enkelte modeller. 

El løbehjul er oplagte til at få børnene udenfor og få skabt sjov udendørs leg. Når du har fundet frem til det helt rigtige el løbehjul, bestiller du det online med hurtig levering på føtex.dk.

FAQ - Ofte stillede spørgsmål om el løbehjul