Skateboards

Med et nyt og lækkert skateboard kan du let cruise gennem byen og udføre de sejeste tricks på skaterrampen. Vi har modeller til både begyndere, letøvede og øvede skatere såvel som børn, unge og voksne. Se vores udvalg af skateboards lige herunder.

Skateboard – find dit short- eller longboard på føtex.dk

Hvis du vil have de fedeste skateroplevelser, er det vigtigt, at udgangspunktet er i orden. Det vil først og fremmest sige dit skateboard. At hjelm, knæ- og albuebeskytter sidder lige i skabet er jo selvsagt. Du skal gøre op med dig selv, hvilken type skateboard du har brug for. Shortboard eller longboard? Det afgøres af, hvad du skal bruge det til. Lad være med at skyde over eller under målet, det bliver du enten frustreret over eller træt af. 
 

Tre grunde til at vælge et skateboard:

  • Underholdende og sportsligt udfordrende
  • Masser af motion og frisk luft i lungerne
  • Kan bruges både til transport og til tricks og stunts

 

Du skal naturligvis have det bedste. Vi fører udelukkende skateboard af høj kvalitet fra førende brands som Maui & Sons og My Hood. De er specialister, der bruger masser af tid og penge på at udvikle boards til perfektion, og hvor de bliver testet af verdens absolutte top riders.

 

Hvad skal jeg vælge?

Har du svært ved at bestemme dig for et skateboard? Her får du et par punkter, som du bør have i tankerne, inden du bestemmer dig.

  • Longboard: Hvis du vil bruge dit skateboard til at transportere dig rundt i og gennem byen, bør du vælge et longbord. Det er et rigtigt cruiserboard, der også sagtens kan klare mindre bakker og simple tricks.

  • Shortboard: Vil du være toptunet til kørsel og diverse tricks på skaterrampen, bør du se dig om efter et shortboard. Det er udviklet til formålet og er både robust og nemt at navigere rundt med.

Har du set dig godt omkring og valgt din favorit, bestiller du den online på føtex.dk. Køb et skateboard til børn eller voksne her i shoppen, og få hurtig levering direkte hjem til dig.