Skaterhjelme

Det er sjovt at lave tricks og få fart på, men sikkerheden kommer altid i første række. Derfor kan du finde godkendte og sikre skaterhjelme til både børn og voksne på føtex.dk. Se vores forskellige størrelser og farver og læs mere om vores skaterhjelme herunder.

Skal jeg vælge en skaterhjelm eller cykelhjelm?

En solid hjelm noget af det første, du bør anskaffe dig, når du skal cykle, køre på løbehjul og lignende. Men selvom en skaterhjelm og cykelhjelm har en del tilfælles, er der faktisk forskel. En cykelhjelm beskytter for eksempel ikke hele vejen ned til nakken.
 

Køber du derimod en skaterhjelm fra føtex.dk, kan du:

 • Beholde den samme hjelm i længere tid trods slag
 • Få samme høje sikkerhed som ved en normal cykelhjelm
 • Passe på hovedet og stadig opleve en behagelig pasform
 • Få større beskyttelse af hele hovedet med unikt design
   

Grunden til de forskellige designs er måden, du bevæger dig på. De fleste cykelhjelme er designet til at absorbere slag, der kommer forfra. Derimod bevæger en skateboarder sig på mange forskellige måder. Derfor kan han eller hun også slå sig i mange forskellige positioner.
 

Sådan vælger du den rigtige skaterhjelm

Der er rigtig mange hjelme ude på markedet. Det kan gøre dit valg til lidt af et puslespil. Heldigvis har vi på føtex.dk nogle gode tips til, hvad du bør kigge efter, når du vælger en skaterhjelm.
 

 • Pasform: En måde at finde ud af, om din skaterhjelm passer, er ved at sætte hjelmen vandret på hovedet. Kan der lige præcis være to fingre mellem øjenbryn og kanten af hjelmen, så passer størrelsen.
 • Godkendt: Alle vores skaterhjelme er godkendt efter Europæisk EN1078 standard. På den måde ved du, at hjelmen lever op til kravene om at beskytte dig, hvis uheldet er ude.
 • Justering: De fleste skaterhjelme er udstyret med regulerbare spænder i hver side af hjelmen. Ved at indstille skaterhjelmen efter dit hoved beskytter den dig også bedre.
   

Du finder nogle af de bedste skaterhjelme til en billig pris hos os. Tilføj matchende skateboard eller rulleskøjter og sus afsted på de danske veje.