Lav fede tricks med et trick løbehjul

Et trick løbehjul er et løbehjul, som er specialudviklet til tricks og stunts. Dette særlige løbehjul kan betjenes af både børn, unge og voksne, som er garanteret mange timers underholdning og spænding.

Et stort udvalg af trick løbehjul til både begyndere og øvede

Med et af vores fantastiske trick-løbehjul får du et toptunet løbehjul, som kan klare de vildeste stunts. Løbehjulet har været en fast del af det professionelle skatermiljø i mange år. Fra at have været en del af en egentlig subkultur, er det kommet til overfladen og har fundet vej til børn og unge, der synes, at det er fedt at udføre mere eller mindre komplicerede tricks. Vi har trick-løbehjul til de fleste.

I dit valg af trick løbehjul gør du klogt i at lægge vægt på kvaliteten, den maksimale belastning og ikke mindst de forskellige features. Foruden vores udvalg af specialudviklede løbehjul bør du opleve vores udvalg af tilbehør til løbehjul, som består af alt fra ekstra hjul til låse og håndtag.

Tre grunde til at vælge et trick-løbehjul

  • Specialudviklet til mere eller mindre komplicerede tricks og stunts

  • Bredt udvalg af modeller til både begyndere og øvede

  • Kan bruges både på skaterrampen og hjemme i indkørslen

Al begyndelse er svær. Hvis dit barn gerne vil prøve kræfter med tricks og stunts, men endnu ikke er fortrolig med dette, bør du alligevel vælge at investere i denne type løbehjul. Hjulene er meget mindre end på et almindeligt løbehjul, og styret kan ikke justeres op eller ned i højden. Det er specielt udviklet til formålet. Selv om det også kan transportere dit barn fra A til B, er det ikke et egentligt transportløbehjul. 

Hvilket trickløbehjul skal jeg vælge?

Inden du vælger et løbehjul, bør du overveje specielt følgende punkter.

  • Styr: Højden på styret er vigtigt i forhold til kontrol og balance. Da det ikke kan justeres, er det vigtigt, at det er på plads fra starten. Under specifikationer kan du tjekke alderstrin for det enkelte løbehjul. Husk, at det kun er vejledende.

  • Pris: Jo mere øvet dit barn er, jo mere avanceret skal løbehjulet være, og jo dyrere er det. Vi har trick-løbehjul i mange prisklasser.

Hvis I beslutter jer for et trick løbehjul, så er det en rigtig god ide også at gennemse vores sortiment med knæbeskyttere og håndledsbeskyttere samt cykelhjelme. Med det rigtige sikkerhedsudstyr kan I slappe af, mens jeres børn laver fede tricks i sjov udendørs leg. Så er næste skridt blot at sende din bestilling afsted. Gør det her på føtex.dk og få altid hurtig levering.