Side by side rulleskøjter

Leder du efter gode rulleskøjter med fire hjul, så er det “side-by-side rulleskøjter”, du mangler. Heldigvis har vi flere af slagsen her på føtex.dk. Brug dem til motion, en tur ud på landevejen eller på skaterbanen. Læs mere om fordelene ved de sjove rulleskøjter herunder.

Sus afsted på side-by-side rulleskøjter

Fordelen ved et par side by side rulleskøjter er de fire hjul, der giver dig optimal balance og støtte. To hjul foran og to bagved. For mange er det den originale rulleskøjte. Til forskel fra inliners er rulleskøjter side-by-side nemmere at styre og lidt mere retro. De smarte hjul gør, at du ikke så nemt falder for- eller bagover.
 

Med andre ord kan side-by-side rulleskøjter bidrage til:

  • At komme bedre i form og have det sjovt
  • Styrke din balance og er nemmere at styre
  • En anderledes sjov måde at komme fra A til B på
  • Skabe en fælles og sjov aktivitet for alle aldre
     

På føtex.dk har vi en række flotte varianter i forskellige farver, størrelser og designs. Fælles for dem alle er den gode komfort, som ethvert barn vil elske. Måske også dig? Selvom løbehjul er blevet mere populære, er der nu ikke noget som et par nostalgiske side-by-side rulleskøjter. Her får du en sjov fælles aktivitet for hele familien.

Se alle vores rulleskøjter til børn her.
 

Vælg de bedste side-by-side rulleskøjter

Når du skal vælge et par gode rulleskøjter, er komfort først og fremmest det vigtigste. De skal sidde godt om foden og støtte op om anklen. Samtidig skal dine fødder kunne bevæge sig en smule inde i støvlerne. Typisk skal der helst være cirka 0,5-1 cm fra tåen til snuden af dine side-by-side rulleskøjter.

At stå på rulleskøjter er ikke kun for børn. Faktisk er flere unge og voksne hoppet med på den sjove aktivitet. Med side-by-side rulleskøjter kommer du sjældent op i de samme høje hastigheder som inliners. Til gengæld får du et stabilt design til både korte ture, disko, dans og sjov motion.

Leder du efter mere? Se alt indenfor udstyr til sport og fitness her på føtex.dk.