Bokseudstyr

På føtex.dk har vi samlet et bredt udvalg af bokseudstyr fra bl.a. Everlast. Du kan finde boksehandsker, vægophæng, boksesække, boksebags og meget mere. Bestil alt det udstyr til din boksetræning, som du står og mangler her.

Bokseudstyr - Stort udvalg af effektivt bokseudstyr

Dyrker du boksning, eller bruger du boksetræning som et træningspas til dit workout? Så er det vigtigt, at du sørger for at beskytte dig bedst muligt. Det vil først og fremmest sige dine hænder og dit ansigt. Det er hænderne, der skal forsvare dig – og i boksning er det bedste forsvar som regel et effektivt angreb. Vi bestræber os derfor på altid at have et opdateret udvalg af bokseudstyr af høj kvalitet fra førende brands som Everlast til voksne og My Hood til børn.
 

Tre grunde til at investere i godt bokseudstyr

  • Det er uundværligt for at få det maksimale udbytte af sin træning
  • Der findes udstyr til udøvere i alle aldre og på alle niveauer
  • Minimerer risikoen for skader


Flere og flere kvinder og mænd i alle aldre vælger at indlemme boksning i deres fitnesstræning eller dyrke den ædle kampsport aktivt.

Uanset, hvilken gruppe du tilhører, og hvad enten du er begynder, letøvet, øvet eller rutineret – motionist eller elitesportsudøver – er det vigtigt at beskytte dig bedst muligt til mødet med din modstander i bokseringen eller din sparringspartner eller boksesæk i træningslokalet.
 

Hvad for noget bokse udstyr skal jeg vælge?

Boksesporten kan være forbundet med fare. Det gælder naturligvis om at minimere risikoen for skader, hvad enten der står en trænings-session eller kamp på programmet. Det kan du gøre ved at vælge kvalitetsudstyr. Ud over at beskytte dig mod skader, er det også vigtigt for, at du kan præstere bedst muligt.

Det er nemlig ikke lige meget, hvilke boksehandsker du tager på. I vores store udvalg finder du ud over handsker også ekstra tilbehør som håndtape og handwraps, som beskytter dine hænder og håndled.

Til træningen derhjemme er en boksesæk i den rigtige længde og vægt uundværlig. I vores sortiment finder du sikkert en, der størrelsesmæssigt passer til det rum, hvor den skal hænge.

Kombinér eventuelt med et praktisk sjippetov til opvarmning eller træning af balance, hastighed og udholdenhed. Vi har flere varianter, så du finder sikkert et, der passer til dig og din træning.

Bokseudstyr til børn

Når det kommer til børn og boksning, kan man bokse helt ned til 6-årsalderen. Her er det ofte bare træning og fællesskab. Ved 10-årsalderen kan man typisk starte på kamphold. På føtex.dk finder du bokseudstyr til børn og juniorer lige fra boksehandsker over træningshandsker til boksesække.

Køb dit bokseudstyr på føtex.dk

Har du set dig om i vores aktuelle udvalg og fundet frem til noget interessant bokse-udstyr? Så bestiller du det nemt og hurtigt online på føtex.dk. Husk, at du har ubegrænset returret, hvis du skulle fortryde dit køb.