Sjippetov træning

Måske husker du sjippetov som noget, der var sjov underholdning i frikvarteret, da du var yngre. Det er dog ikke kun børn og unge, der kan få noget ud af at hoppe over det svingende reb. Opdag hvorfor professionelle atleter gør brug af det sjove træningsudstyr, og køb dit eget på føtex.dk.

Trænings sjippetov til konditionstræning

Uanset om du husker sjipning som en sjov og hyggelig aktivitet, eller om du forbinder det med træning, findes der mange fordele ved at benytte det. Sjipning er nemlig en god form for cardio, der kan hjælpe dig med at komme i god form.

Men vidste du, at det faktisk også er godt for din krop generelt? Ikke nok med, at et sjippetov er med til at styrke din muskler, så styrker det faktisk også dine knogler. Det er derfor en rigtig god og effektiv form for kondition. Leder du efter en nem måde at komme i gang med træningen på? Så kan det være, at et trænings sjippetov er lige noget for dig.

Dyrker du badminton eller lignende? Mange sportsgrene har turneringer, hvor du kan have svært ved at holde dig varm hele tiden, især mens du venter på din næste kamp. Hvis du har et sjippetov med i tasken, kan du hurtigt få varmet musklerne op igen, efter du har siddet stille og ventet. Der er altså mange gode grunde til at investere i et sjippetov til træning.

Disse kropsdele træner du med sjippetov

Når det kommer til træning af muskelrne ved sjipning, er det hovedsageligt fødder og underben/lægge som aktiveres. Men hele kroppen aktiveres faktisk ved træning med sjipetov, det gælder både core men også musklerne i bagdel og lår som aktiveres ved sjipning.

Find dit sjippetov til træning på føtex.dk

På føtex.dk har vi et bredt sortiment af smart og funktionelt udstyr til din træning. Hvad end du leder efter kettlebells til crossfit, løbebånd til cardio eller udstyr til anden fitnesstræning, kan du roligt lade dig inspirere af vores udvalg.

Når udstyret først er i orden, er det nemlig meget mere fristende at holde den aktive livsstil i gang. Og især praktiske løsninger som et sjippetov til træning og crossfit gør det muligt for dig at træne derhjemme. Er der derfor ikke tid i hverdagen til at tage i fitnesscenteret? Så har du et smart alternativ med et sjippetov.

FAQ - Ofte stillede spørgsmål om sjippetov