Kettlebells til effektiv styrketræning

Styrk din ryg, arme, skuldre og ledbånd med en kettlebell fra føtex.dk, hvor du finder et udvalg af det effektive træningsredskab. Bestil en kettlebell med det samme og opgrader din styrketræning.

Kettlebells – supereffektivt træningsudstyr

Hvad enten du er motionist eller sportsudøver og er seriøs og målrettet med f.eks. din styrke-, cardio- eller konditionstræning, er det vigtigt at have adgang til noget ordentligt træningsudstyr. Vil du opdatere og optimere dit udvalg derhjemme med noget nyt, som er både nemt at bruge, som giver hurtige resultater, og som ikke fylder ret meget, så prøv en af vores kettlebells.
 

Tre grunde til at vælge en kettlebell

  • Kan anvendes til blandt andet styrke-, konditions-, balance- og smidighedstræning
  • Er et enkelt og funktionelt redskab til all-round træning af de fleste muskelgrupper
  • Kan bruges derhjemme, i fitnesscenteret eller undervejs til udendørstræning i naturen
     

Der er ingen tvivl om, at kettlebells er gået hen og blevet særdeles populære hos mænd og kvinder, unge som ældre, og det er bestemt med god grund.
 

Ét træningsredskab – mange anvendelsesmuligheder

For det første er der tale om et utroligt enkelt redskab. En kettlebell består typisk af en jernkugle med et håndtag/hank. Der er derfor ikke noget, der skal indstilles eller reguleres på, inden du kan bruge den. Det kræver derfor ikke ret meget vedligeholdelse at holde den funktionsdygtig. En fugtig klud og eventuelt lidt bakteriespray efter endt brug, og så er den klar til den næste bruger eller til din næste trænings-session.

For det andet kan du bruge den til at træne præcis de områder, som du ønsker. Løft, træk og sving den, som du har lyst og fysik til. På grund af vægten er det et træningsredskab, der kan forårsage meget skade, hvis det ikke bruges korrekt. Det er derfor vigtigt, at du følger et træningsprogram, der passer til dine forudsætninger og dit behov.
 

Hvilken kettlebell skal jeg vælge?

Du skal først og fremmest vælge en kettlebell i den vægtklasse, som passer til dine forudsætninger og træningsmål.

Hos føtex.dk har vi kettlebells fra 2 kg og op til 40 kg alt afhængig af producent. Da vi udelukkende har kettlebells fra førende brands som ReebokInshape og Toorx i vores sortiment, er du altid garanteret et kvalitetsprodukt, uanset hvilken du bestiller.
 

Køb billig kettlebell på føtex.dk

Når du har valgt din nye kettlebell, bestiller du den nemt og bekvemt online på føtex.dk. Vi sørger herefter for, at du får den leveret hjem på din adresse. Skulle du ønske selv at afhente den i et af vores mange varehuse, er det naturligvis også muligt.

FAQ - Ofte stillede spørgsmål om kettlebells