Boksepuder & sandsække

Går du til boksning? Eller vil du holde dig fysisk aktiv? En boksepude er god til fysisk træning - den styrker både dine muskler, balance og koordination. På føtex.dk finder du et stort udvalg af boksepuder og sandsække til din foretrukne form for boksetræning.

Hvorfor skal du have en boksepude derhjemme?

Boksetræning er populært, og det er ikke uden grund. Boksning er nemlig en utrolig effektiv måde at træne din krop på. Og så behøver du heller ikke være professionel for at hænge en boksepude op derhjemme. Boksning har mange fordele, såsom:

  • Muskeltræning - Når du slår på sandsækken aktiveres dine arme og skuldre, men du opnår også træning af dine kernemuskler. Det sker helt naturligt, fordi du er nødt til at spænde op i maven og ryggen for at holde din balance.

  • Koordinering - Når boksepuden bevæger sig, når du slår til den, er du nødt til konstant at flytte dig. Sækkens bevægelser kræver, at du har en præcis koordinering, så du slår på det helt rette tidspunkt, hvor sækken hænger vertikalt igen.

  • Mental træning - At slå på en sandsæk virker for mange rigtigt effektivt, hvis de har negative følelser såsom stress, sorg og frustrationer. Det virker måske banalt, men ofte hjælper boksning med at kanalisere de negative følelser ud af kroppen.

Så vælg en god sandsæk, og glæd dig til de mange fordele. Og husk naturligvis også boksehandskerne. Du finder alt dit bokseudstyr på føtex.dk.

Lofthængt eller fritstående boksepude?

På føtex.dk finder du et stort udvalg af forskellige boksepuder, der egner sig til forskellige formål. Alle boksepuder kan selvfølgelig bruges derhjemme, men overvej eventuelt, om du helst vil have en lofthængt boksepude, eller om du er mere til de fritstående boksepuder.

Den lofthængte boksepude er ofte det foretrukne valg. Fordelene her er, at du blandt andet er sikret god stabilitet og nemt kan bevæge dig hele vejen rundt om sækken. En fritstående boksepude er til gengæld for dig, der ikke vil bruge tid på at hænge en boksepude på væggen eller i loftet. Det kan også være for dig, der gerne vil kunne gemme puden væk bagefter.