Disc golf

Disc golf – eller frisbee golf disc – er en moderne sportsgren, der kombinerer sportsgrenene golf og frisbee. Her er tale om en disciplin, der både kræver teknik og giver sjov, og du kan prøve kræfter med sporten på føtex.dk, hvor du kan bestille, når det passer dig. 

Hvad er disc golf? 

Disc golf er blevet mere udbredt i Danmark, selvom spillet faktisk blev opfundet i 1960’erne. Ved du ikke, hvad sporten går ud på, så er det en blanding af golf og frisbee. Sporten stiller i høj grad krav til spillerens teknik, selvom det sjove også er i fokus – lidt á la ketcher-sport som badminton og tennis eller boksning

Du vil opleve disc golfs frisbee-del som styrende, da du skal kaste en lille ”disc” som en frisbee, mens du bevæger dig rundt på en bane – eller bare i haven. Her er hullerne erstattet med kurve med kæder, som disc’en skal lande i. Golfboldene er udskiftet med discs, som ligner den klassiske frisbee, men ellers essensen den samme som golf.

Kom i gang med disc golf 

Er det noget for dig, kan du på føtex.dk købe forskellige disc golf-elementer, så du kan komme i gang. Det tæller for eksempel: 

  • Sjove disc golf-sæt for hele familien 

  • Det tilbehør, I skal bruge til spillet såsom disc golf-kurve 

  • Disc golf-sæt, som er specielt designet til børn 

 

Spillet er som udgangspunkt for alle, men teknik spiller en del ind, så mindre børn vil måske ikke få helt så meget ud af disse disc golf-sæt. Børn kan dog i stedet prøve kræfter med vores disc golf-sæt specialdesignet til børn. Så kan I spille hele familien sammen. 

Disc golf-spil i professionel kvalitet 

Når du køber vores disc golf-produkter, får du højkvalitetsvarer, som gør det let for dig at komme i gang med sporten og at øve dig. Især kurvene er af professionel kvalitet, som gør, at du kan spille som en pro hjemme i din egen have. Selvom sporten mere professionelt bliver spillet på en golfbane, kan du sagtens udfordre venner og familie hjemme på græsplænen. Du kan se udvalget på føtex.dk.