Dart

Med en dartskive i hjemmet bliver du en mester med pilen på ingen tid. På føtex.dk har vi altid god varekvalitet, så du kan finde den rette skive i vores udvalg, Bestil i dag, og bliv snart en darthaj.

Spil dart, og ram midt i bull’s eye

Leder du efter et spil, som byder på timevis af sjov og udfordrende underholdning, så rammer du plet med en dartskive. Her får du nemlig en aktivitet, som alle kan være med til – fra nybegynderen til den garvede dartspiller. Hvem rammer først bull’s eye?

 

Tre grunde til at vælge dart

  • En super sjov aktivitet
  • Træner dit sigte
  • Kræver ikke meget plads

Hvad enten du bor i en etværelses lejlighed eller i en prægtig villa, er der altid plads til et spil dart. Montér blot skiven på en væg, og sæt i gang! Og leder du efter flere aktiviteter for venner og familie, så dyk også ned i vores store udvalg af sjove og spændende brætspil.

 

Sådan vælger du den rigtige dart-skive

Her i vores onlineshop finder du et godt udvalg af forskellige dartskiver. Hvis du er i tvivl om, hvilken model der passer til dit behov, så husk, at du altid kan læse mere om vores produkter, når du klikker dig ind på produktsiden. På den måde er du sikker på at foretage dit køb på et informeret grundlag.

Du skal dog heller ikke snydes for at få vores gode tips til køb og ophængning af dartskiver herunder: ·

  • Udseende: Skal din dart-skive hænge på herreværelset eller i hjemmebaren? Så kan det godt betale sig at gå efter en model, som er rigtig flot at se på. Hvis du hellere vil have en mere diskret skive, kan du vælge at købe en model i et skab. Så kan du blot lukke lågerne, når spillet ikke er i brug.
  • Ophængning: Det kræver ikke meget at få plads til en dartskive. Det kan hænges op på en væg i gangen, i kælderen eller sågar bag på en dør. Husk blot at vælge en flade, der er så plan som muligt. Og vær forberedt på, at bagvæggen kan få et par huller, hvis du imod al forventning ikke skulle ramme skiven.
  • Afstand: Selvom dart er et enormt pladsbesparende spil, så kræver det dog, at du har en smule gulvplads. Regn med, at der skal kunne være et par meters afstand mellem dartskiven og din skydeposition.

 

Bestil din nye dartskive i dag

Er du klar til timevis af sjov? Så tag sigte med musepilen, og klik din nye dartskive hjem i dag. Når du bestiller den på føtex.dk, har du selvfølgelig ubegrænset returret.

FAQ - Ofte stillede spørgsmål om dart