Romaskine til styrke- og konditionstræning

Med en romaskine får du en effektiv træning, da alle kroppens muskler aktiveres, mens du også får sved på panden. Her på siden finder du et udvalg af effektive romaskiner til skarpe priser. 

Hvilken romaskine skal du vælge?

Overvejer du at investere i en romaskine til din hjemmetræning? Så kan du med fordel læse vores guide til at vælge den bedste romaskine her, inden du gør det endelige køb.

Få højintensiv træning der virker med romaskiner

Søger du efter træningsudstyr, som giver masser af sved på panden og pulsen til at stige i løbet af ganske kort tid, men som du samtidig også kan anvende, når du vil veksle mellem perioder med høj, moderat og lav træningsintensitet? Så skulle du tage et nærmere kig på vores spændende udvalg af romaskiner. Hvad enten du foretrækker den ene eller den anden intensitet, vil du på et tidspunkt helt sikkert kunne se resultater af dine anstrengelser.
 

Tre grunde til at vælge en romaskine:

  • Du kan træne hele kroppen med ét træningsredskab
  • Kan anvendes til såvel styrke- og konditionstræning som til fedtforbrænding
  • Fylder ikke meget og kan derfor nemt og hurtigt pakkes væk efter endt træning

 

Har du aldrig prøvet træning med romaskine før, kan det måske være svært at tro, at et så relativt enkelt redskab kan være så effektivt og give et synligt og mærkbart resultat af betydning. Men det kan det faktisk. Det er helkropstræning, hvor du kan styrketræne arme, ryg, baller og ben og forbedre din kondition væsentligt. Det er helt alene dig, der sætter tempoet og dermed afgør progressionen.
 

Hvad skal jeg vælge?

Er du i tvivl om, hvilken model du skal vælge? For at gøre det så nemt som muligt for dig at finde frem til den romaskine, som matcher dit behov bedst muligt, kan det anbefales, at du tjekker beskrivelser og specifikationer for den enkelte model.

Det gælder for eksempel i forhold til modstandstype. Romaskiner fås med henholdsvis luft eller vandmodstand som føles meget naturtro og realistiske. Derudover findes der magnetmodstand, som er nem at justere. En kombination af magnet og luftmodstand, der giver en behagelig og flydende oplevelse, samt elastisk modstand, der er den mest simple og mindst naturtro.

  • Elastisk- eller magnetisk modstand: Fungerer særdeles godt og hører til i den lidt billigere ende af romaskiner. På trods af dette, føles det stadig naturligt. 
  • Luft- eller vandmodstand: Giver en naturtro oplevelse i høj kvalitet. Det er ofte denne modstandstype du finder i de lidt dyrere romaskiner.

Herudover er en computer i dag en fast bestanddel af de fleste moderne romaskiner. Der kan være stor forskel på, hvilke funktioner de forskellige modeller har. Blandt de mest gængse er distance, antal rotag, tid og kalorieforbrænding.
 

Køb billig romaskine på føtex.dk

Hvorfor investere i et masse forskelligt træningsudstyr, når du kan komme rundt om alle de store muskelgrupper og træne hele kroppen med ét eneste redskab, nemlig en af vores mange romaskiner.

Tjek vores aktuelle sortiment, find frem til din favorit, og bestil den online på føtex.dk. Vi sørger så for at levere den hjem på din adresse.

Husk, at du har ubegrænset returret på din nye romaskine. Skulle du mod forventning fortryde dit køb, har du derfor mulighed for at bytte eller helt returnere den. Du kan med fordel også tage et kig på vores udvalg at spinningcykler for effektiv konditionstræning derhjemme eller supplere ro træningen med øvelser på træningsmåtte eller kettlebel løft.