Romaskine til styrke- og konditionstræning

Med en romaskine får du en effektiv træning, da alle kroppens muskler aktiveres, mens du også får sved på panden. Her på siden finder du et udvalg af effektive romaskiner til skarpe priser. 

Hvilken romaskine skal du vælge?

Overvejer du at investere i en romaskine til din hjemmetræning? Så kan du med fordel læse vores guide til at vælge den bedste romaskine her, inden du gør det endelige køb.

Romaskiner - Højintensiv træning der virker

Søger du efter træningsudstyr, som giver masser af sved på panden og pulsen til at stige i løbet af ganske kort tid, men som du samtidig også kan anvende, når du vil veksle mellem perioder med høj, moderat og lav træningsintensitet? Så skulle du tage et nærmere kig på vores spændende udvalg af romaskiner. Hvad enten du foretrækker den ene eller den anden intensitet, vil du på et tidspunkt helt sikkert kunne se resultater af dine anstrengelser.
 

Tre grunde til at vælge en romaskine:

  • Du kan træne hele kroppen med ét træningsredskab
  • Kan anvendes til såvel styrke- og konditionstræning som til fedtforbrænding
  • Fylder ikke meget og kan derfor nemt og hurtigt pakkes væk efter endt træning

 

Har du aldrig prøvet romaskine-træning før, kan det måske være svært at tro, at et så relativt enkelt redskab kan være så effektivt og give et synligt og mærkbart resultat af betydning. Men det kan det faktisk. Det er helkropstræning, hvor du kan styrketræne arme, ryg, baller og ben og forbedre din kondition væsentligt. Det er helt alene dig, der sætter tempoet og dermed afgør progressionen.
 

Hvad skal jeg vælge?

Er du i tvivl om, hvilken model du skal vælge? For at gøre det så nemt som muligt for dig at finde frem til den romaskine, som matcher dit behov bedst muligt, kan det anbefales, at du tjekker beskrivelser og specifikationer for den enkelte model.

Det gælder for eksempel i forhold til modstandstype. Vi har romaskiner med luftmodstand, vandmodstand, elektronisk modstand, magnetisk modstand og elastisk modstand.

Herudover er en computer i dag en fast bestanddel af de fleste moderne romaskiner. Der kan være stor forskel på, hvilke funktioner de forskellige modeller har. Blandt de mest gængse er distance, antal rotag, tid og kalorieforbrænding.
 

Køb din romaskine på føtex.dk

Hvorfor investere i et masse forskelligt træningsudstyr, når du kan komme rundt om alle de store muskelgrupper og træne hele kroppen med ét eneste redskab, nemlig en af vores mange romaskiner?

Tjek vores aktuelle sortiment, find frem til din favorit, og bestil den online på føtex.dk. Vi sørger så for at levere den hjem på din adresse. Handler du for over 1.000 kr., er fragten fri.

Husk, at du har 30 dages returret på din nye romaskine. Skulle du mod forventning fortryde dit køb, har du derfor mulighed for at bytte eller helt returnere den.