Håndvægte & vægtskiver

Sæt skub i vægttræningen med håndvægte og vægtskiver fra føtex.dk. Tag et kig her på siden og bestil den håndvægt eller de vægtskiver, der passer til dit niveau.

Håndvægte og vægtskiver - Enkel og effektiv styrketræning

Har du bestemt dig for, at det er blevet tid til at styrketræne derhjemme, og er du derfor på udkig efter de helt rette håndvægte? Hvad enten du er nybegynder, letøvet, øvet eller rutineret – du er motionist eller elitesportsudøver – så har vi håndvægte, der dækker dit behov. Både aktuelt og fremadrettet.

Tre grunde til at købe håndvægte

  • Fås i flere vægtklasser, der passer til din fysiske formåen og dine ambitioner
  • Du kan træne de fleste muskelgrupper effektivt
  • Vælg mellem enkeltvise håndvægte, håndvægte-sæt og justérbare vægtskiver


Hvad enten du ønsker benhård styrketræning eller går efter at tone, styrke og stramme op, er det muligt at gøre det med håndvægte, hvor det i høj grad er dig selv, der sætter dagsordenen for, hvilket resultat du vil opnå.

Hvis du er nybegynder, er det en god idé at starte stille og roligt ud, så du får en god fornemmelse af, hvad din krop formår. På den måde undgår du at forcere din progression og i sidste ende med at overbelaste dine muskler. Start derfor med lav vægt og øg gradvist i takt med at du bliver bedre og stærkere.

Styrketræning er intensiv træning. Med håndvægte skal du i modsætning til meget andet træningsudstyr være lidt mere påpasselig med bare at give den fuld gas. Det gælder, hvad enten du først skal i gang med at træne, eller du har trænet i mange år. 

Hvilke vægte til træning skal du vælge?

Du skal vælge den håndvægt/de håndvægte, som matcher dit behov i forhold til dine fysiske forudsætninger og dit træningsmål. Du skal ganske enkelt spørge dig selv om, hvilke områder du vil træne, og hvad det er du vil opnå med din træning.

Udgangspunktet for at få en positiv træningsoplevelse og et godt resultat er, at du vælger håndvægte i den vægtklasse, som passer til din fysiske formåen, og som er af bedste kvalitet. Dem finder du hos os. Vi har et bredt sortiment i mange vægtklasser og fra førende brands som Reebok, Titan, og Toorx, og du er derfor garanteret noget af det bedste på markedet.

Hvad er vægtskiver lavet af?

Vægtskiver til håndvægte er som oftest lavet af stål eller jern. Det er typisk disse som er de klassiske sorte vægtskiver som man stifter bekendtskab med i fitnesscentrene. Det betyder dog ikke, at vægtskiver ikke kan være lavet i andre materialer. Vægtskriver kan nemlig også laves af plastik med sand eller cement i.

Hvad er vægtstænger lavet af?

Vægtstænger er ofte lavet af stål. Ved køb af vægtstang er det derfor værd at være opmærksom på stangens vægt. De kan nnemlig veje helt op til 20 kg. Ved køb af vægtstang bør ting som:

  • Vægtstangens længde
  • Vægtstangens diameter smat boring til vægtskiver
  • Grebsvidde
     

Køb dine nye dumbbells på føtex.dk

Når du har fundet frem til dine håndvægte, bestiller du dem nemt og hurtigt online på føtex.dk. Vi sørger så for at levere dem hjem til dig på din adresse, så du hurtigt kan komme i gang med din træning. Skulle du ønske selv at hente dem i et af vores mange varehuse, er det også muligt. Uanset, hvad du vælger, har du altid ubegrænset returret.

FAQ - Ofte stillede spørgsmål om vægtskiver og håndvægte