Vægtstang

Er du til hjemmetræning, og går du meget op i din motion og sundhed, er en vægtstang et must. Vægtstangen træner især musklerne og deres definitioner, så de bliver flotte og tonede. Se de mange kvalitetsvægtstænger på føtex.dk.

Vægtstangen er grundstenen i hjemme-styrketræning 

Er du vild med styrketræning, men kniber det med at nå i fitnesscentret? Så vil hjemmetræning være en god ide, for her kan du træne, når du vil. Ved både styrke- og cardio-træning har du brug for stærkt træningsudstyr og eventuelt også træningsmaskiner, som du kan finde på føtex.dk. 

Et af de træningsudstyrsstykker er vægtstangen, som er grundstenen i hjemmetræningen for dig, der er vild med styrketræning. En vægtstang er den stang, hvorpå du sætter vægtskiverne fast, så du kan løfte vægte og træne muskler. Du kan både foretage vægtløftningen liggende eller stående. Når du træner med en vægtstang, får du en hård styrketræning af overkroppen, hvor arme og bryst i særdeleshed bliver udfordret. 

Vægtstænger af høj kvalitet med fokus på sikkerhed 

I vores sortiment finder du flere vægtstænger, så der er noget for enhver pengepung. Vores produkter er alle produceret af stærke materialer, så du kan få en holdbar model med lang levetid.  

Vægtstængerne er også fremstillet med sikkerheden in mente, som er utrolig vigtigt, når du træner med vægtstænger. Dermed er der mindre risiko for ulykker og uheld. Du kan med fordel kombinere din vægtstang med vægtskiver og håndvægte. På føtex.dk kan du få: 

  • Vægtstænger med varierende maksimal belastning 

  • Vægtstænger i forskellige mål og længder 

 

Det kan have betydning for dig, der er meget seriøs omkring din træning og dig, som træner med høj belastning. 

Vægtstænger i flere længder 

Derudover skal du skrive dig bag øret, at vægtstængerne er skabt i forskellige længder. Det kan både have betydning for det praktiske – om der er plads nok i hjemmet – og for det træningsmæssige, da en kortere stang giver en anden følelse end en længere stang. Du kan se hele udvalget på føtex.dk, hvor vi desuden tilbyder ubegrænset returret.