Træningsbolde

På føtex.dk har vi et bredt udvalg af gymballs og træningsbolde til dig, der gerne vil styrke din core. Pilates- og yogabolde er også suveræne at sidde på som alternativ til en kontorstol engang imellem.

Fitness bold

Med en af vores træningsbolde får du mulighed for at træne og styrke såvel mave- og rygmuskler som din balance og motorik. Trænings-, gymnastik- eller yogabold. Kært barn har som bekendt mange navne. Uanset om du vælger at bruge den til træning eller genoptræning, får du træningsudstyr, som er både sjovt og nemt at anvende, både derhjemme eller ude i centre og klubber – alene og/eller sammen med andre.
 

Tre grunde til at vælge en yogabold

  • Fås i flere størrelser og design
  • Kan bruges alene eller sammen med andet træningsudstyr
  • Kan bruges til et væld af forskellige øvelser til at træne såvel muskelstyrke og balance
     

Talemåden ”en sund sjæl i et sundt legeme” er ikke helt forkert. Fysisk styrke og en god balance og motorik har uden tvivl en positiv indvirkning på éns psykiske helbred. Det gælder for de fleste mennesker.

Afgørende for et godt resultat er, at din træning er målrettet med øvelser, der er specifikt udviklet til dit personlige behov. Så er det sådan set underordnet, om du træner i ro og fred derhjemme i stuen, eller du giver den fuld gas med crossfit- og funktionstræning i et center eller ude i naturen.
 

Træningsbolde til alle

Hos føtex.dk bestræber vi os på altid at have et bredt udvalg af træningsbolde i vores online-sortiment. Hvad enten du ønsker styrketræning af overkroppen, muskler i mave- og rygregionen eller vil udfordre din balance og motorik, har vi en boldløsning til dig.

Vi fører et bredt udvalg af produkter fra nogle af de førende brands på området, som for eksempel Reebok og Toorx. Du er derfor garanteret en bold af høj kvalitet.

Kombineret med noget af vores andet spændende træningsudstyr, som for eksempel håndvægte eller en medicinbold, vil du kunne opnå både afvekslende og funktionelle trænings-sessions.
 

Hvilken størrelse yoga- eller pilatesbold skal jeg vælge?

Størrelsen på bolden er helt afgørende for, at du får det optimale udbytte af dine anstrengelser. Her følger en guide til, hvilken bold der passer til hvilken højde.

  • Omkreds: 45 cm – højde: under 157 cm
  • Omkreds: 55 cm – højde: 157 – 170 cm
  • Omkreds: 65 cm – højde: 171 – 190 cm
  • Omkreds: 75 cm – Højde: over 190 cm


Køb din nye fitness bold på føtex.dk

Har du fundet frem til den helt rigtige træningsbold? Bestiller du den online på føtex.dk, sørger vi for at levere den hjem til dig på din adresse. Du har naturligvis altid ubegrænset returret.