Medicinbolde

Er du på jagt efter en medicinbold til din træning? Med en af vores bolde får du mulighed for at træne målrettet og effektivt. Så se vores store udvalg af medicinbolde herunder og find en, der passer til dit behov.

Medicinbolde til funktionel og effektiv træning

Med en af vores medicinbolde får du et både effektivt og underholdende træningsredskab. Hvad enten du ønsker at bruge din nye bold til let styrke-, konditions- og/eller balancetræning derhjemme, eller du går efter knaldhård crossfit-træning i træningscenteret eller ude i naturen, har vi en bold, der passer præcist til dit behov. 

Tre grunde til at vælge en medicinbold

  • Et sjovt træningsredskab og en supereffektiv træningsmetode
  • Fås i flere vægtklasser – fra 1 kg og opad
  • Kan anvendes alene og sammen med andre

Det skal være både sjovt og udfordrende at træne. Det ved du sikkert alt om. Det handler derfor hele tiden om at sikre sig, at det træningsudstyr, som du bruger, lever op til de målsætninger, som du har for din træning. Det skal med andre ord give dig det incitament, som gør, at du kan holde fokus på din træning, samtidig med, at du finder glæde ved at anvende det.

Det kan du ganske enkelt ikke undgå med en medicinbold. Den går også under navnet slam ball, og det mere end antyder, hvad den bruges til – eller rettere kan bruges til. Det vil som udgangspunkt være at bevare eller udvikle en stærk krop ved at dunke bolden i gulvet/jorden og i væggen/muren eller ved kasteøvelser med andre.

Hvilken medicinbold skal jeg vælge?

Er det første gang, at du skal træne med en medicinbold? Så er det vigtigt, at du starter stille og roligt ud, så du ikke risikerer at overbelaste din krop og udsætte dig selv for skader.

Det betyder ikke nødvendigvis, at du skal vælge den absolut letteste bold. Det er dig, der kender din krop og din aktuelle formåen bedst. Hvis du i forvejen træner i et fitness- eller crossfit-center kan du teste de forskellige vægtklasser og/eller søge professionel vejledning hos en instruktør eller fysioterapeut dér.

I vores sortiment finder du medicinbolde i mange forskellige vægtklasser, startende ved 1 kg. Du kan derfor nemt og bekvemt finde frem til en, der passer til din styrke og den teknik, som du måtte have.

Vi fører udelukkende medicinbolde fra førende brands som Reebok og Titan Fitness, så uanset hvilken bold du vælger, er du garanteret høj kvalitet.                                                          

Køb din medicinbold på føtex.dk                                  

Når du har fundet frem til din nye medicinbold, bestiller du den nemt og hurtigt på føtex.dk. Husk, at du har ubegrænset returret.

FAQ - Ofte stillede spørgsmål om medicinbolde