Træn med et balancebræt

Kunne du godt tænke dig et vippebræt eller balancebræt derhjemme? Så kan du få fingrene i det på føtex.dk. Det praktiske bræt er både optimalt til at styrke og træne din balance. Samtidig kan du også styrke dine ankler samt deres mobilitet. Se udvalget af vippebræt på føtex.dk, og find det rette til dig.

Hold balancen og styrk anklerne med et vippebræt

Et balancebræt eller vippebræt er i sig selv ikke så kompliceret. Det består nemlig blot af en plade med en halvkugle under. Du skal nu stå på pladen og holde balancen. Det er som oftest lettere sagt end gjort.

Det praktiske ved denne form for træningsudstyr er, at du nemt og simpelt kan træne derhjemme og supplere træningen med andre friøvelser eller øvelser med eksempelvis medicinbold. Med et balancebræt kan du også lave mange andre ting, samtidig med at du træner. Du kan blandt andet komme videre i din yndlingsserie eller få ringet til hele den pukkelryggede, samtidig med at du laver diverse øvelser på brættet.

Opdag forskellige øvelser med et balancebræt

Der er mange forskellige måder at udnytte dit nye balancebræt eller vippebræt på. De forskellige øvelser varierer selvfølgelig i sværhed, så du langsomt kan bygge din balance mere og mere op.

Når du først har mestret at stå stille på brættet uden at falde af, så kan du begynde at udfordre dig selv. Du kan blandt andet forsøge dig med øvelsen, hvor du skal styre brættet. Her skal du prøve at vippe forover i en kontrolleret bevægelse - uden at brættets kant rører gulvet. Kom så tæt gulvet som muligt, inden du begynder at dreje til siden, så du kan komme hele vejen rundt om dig selv.

Er du klar til en lidt større udfordring, så kan du forsøge dig med øvelser på blot ét ben. Her får du virkelig sat balancen og dine anklers stabilitet på prøve. Du kan også kombinere balancetræningen på vippebrættet med andet træningsudstyr som håndvægte eller træningselastikker.

Køb vippebræt på føtex.dk

Find et vippebræt til netop dit behov på føtex.dk. Vores brede sortiment af udstyr til sport og motion har noget for enhver smag. Der er derfor rig mulighed for at fiunde noget til den aktive livsstil lige fra fodbold og boksning til træningsmaskiner.

FAQ - Ofte stillede spørgsmål om balancebræt