Træningselastikker til effektiv styrketræning

Med træningselastikker kan du træne dine muskler både effektivt og skånsomt. Her på siden finder du elastikker med flere forskellige modstandsniveauer, så du kan vælge det niveau, der passer bedst til din aktuelle træningstilstand. Træningselastikkerne er ideelle til genoptræning og til generel toning af kroppen.

Fleksibel og effektiv træning med træningselastikker

Vælger du en træningselastik fra vores store online-sortiment af træningsudstyr, vil du nemt og hurtigt kunne komme i gang med at tone, styrke og genoptræne din krop. Alt efter hvilken type du bestemmer dig for, får du et enkelt og effektivt redskab til en overkommelig pris, der kan træne de fleste muskelgrupper i kroppen ved hjælp af diverse øvelser og træningsprogrammer.

Tre grunde til at vælge en træningselastik:

  • Fås i flere varianter og til en overkommelig pris
  • Supereffektiv træning af hele kroppen
  • Mobil og nem at anvende både hjemme og ude

 

Hvis du har bestemt dig for at gøre noget aktivt for at træne, styrke og tone dine muskler hjemme i stuen, men du hverken har plads eller lyst til at investere i et større udstyr eller træningsarrangement, så er træningselastikker et oplagt valg.

Der er ingen tvivl om, at du med en af vores elastikker kan få supereffektiv træning, som du vil kunne se resultatet af rimeligt hurtigt. Du styrer selv, hvornår det er tid til at steppe op i forhold til sværhedsgraden af din træning. Når du føler, at din krop er klar til yderligere udfordringer, justerer du din træningselastik ved at stramme den mere eller mindre. Jo mere du strammer den, jo større modstand opnår du.

Hvilken elastik til træning skal jeg vælge?

Sørg for at finde en type, der passer til den træningsform og de øvelser, som du påtænker at anvende din nye elastik til. Der findes to hovedgrupper inden for træningselastikker.

  • Lang elastik: Det er den almindelige elastisk, som kan anvendes til en lang række øvelser, fordi du selv kan justere længden, så den passer til dit aktuelle træningsprogram. Du kan på den måde selv være med til at regulere graden af modstand i dine øvelser. Den kan med fordel bruges til udstrækning.
  • Kort elastik: Går du målrettet efter at styrke, tone og trimme områder som lår og baller, er det et godt valg. På grund af den beskedne længde, vil modstanden være stor.

 

Vælger du en træningselastik med håndtag, får du ekstra komfort ind i din træning, fordi det er nemmere at holde fast i din elastik og skabe stabilitet i håndled og arme. Suppler eksempelvis også gerne træningen med cardio i form af sjipning eller styrke og step på en stepbænk.

Køb din træningselastik på føtex.dk

Når du har bestemt dig for en af vores elastikker, bestiller du den online på føtex.dk. Vi sørger så for levering hjem på din adresse. Du har som altid ubegrænset returret.