Stepbænke

Tænd for musikken og træd op på din stepbænk i takt med tonerne til din yndlingsmusik. Tag et kig på vores udvalg af stepbænke her på siden og bestil den model, der passer til dit træningsbehov.

Brug stepbænken til god motion

Når du gør brug af en stepbænk, er det vigtigt at du benytter denne på den bedste ergonomiske vis. Når du træder op på stepbænken er det vigtigt at du træder op med hele foden og ikke kun med den forreste del af foden.

Når du begynder din pulstræning er det optimalt for dig at begynde med en lav bænk. Dette vil oftes være en højde der hedder 15 centimeter. Efterhånden som træningen skrider frem, kan du hæve højden på din stepbænk. Øg i intervaller af 5 centimeter. Den lave højde er med til at øge din puls, mens de højere intervaller er med til at øge intensiteten.
 

Brug din stepbænk til styrketræning

Nogle bænke kan også anvendes som træningsbænke. Hvis du har en stepbænk, hvor trædefladen kan justeres op til 90 grader, så kan du anvende bænken til styrketræning, hvor du eksempelvis kan gøre brug af en vægtstang.

Fordele ved en stepbænk

En stepbænk kan både bruges til step og styrketræning - og det allerbedste er, at den kan benyttes af alle uanset træningsniveau. 

  • Stepbænken kan bruges både inde og ude

  • Du bestemmer selv træningstype og effektivitet

  • hele kroppen kan trænes ved brug af stepbænk
     

Find stepbænke på føtex.dk

På føtex.dk forhandler vi et bredt udvalg af fitnessudstyr heriblandt de populære og ualmindeligt alsidige stepbænke. Kombiner træningen med et sjippetov for øget kondition eller giv gas med ekstra vægt i form af håndvægte eller medicinbold når stepbænken bruges til stryketræning som knee-ups.

FAQ - Ofte stillede spørgsmål om stepbænke