Træningsbænke til styrketræning

Spark styrketræningen i gang derhjemme med en træningsbænk. Her finder du træningsbænke, der giver dig mulighed for at rykke træningscentret hjem til dig selv. Tag et kig på vores udvalg her på siden og bestil en træningsbænk, der opfylder dine behov.

Træningsbænk og skråbænke - et must til hjemmetræningen

Overvejer du at investere i noget effektivt træningsudstyr til styrketræningen derhjemme? Skyldes det først og fremmest, at du i en travl hverdag har svært ved at afsætte tid til at tage i fitnesscenteret? Så kunne en træningsbænk være et rigtigt godt valg, hvad enten du vil træne en isoleret muskelgruppe, eller du vil være sikker på at komme rundt om de fleste muskelgrupper med dine øvelser.

Tre grunde til at vælge en træningsbænk

En træningsbænk er ikke bare en træningsbænk. Den findes i et væld af udgaver, og du kan derfor styrketræne de fleste muskelgrupper, alt efter hvilken model du vælger.

  • Findes i flere varianter, designs og størrelser
  • Mulighed for at træne specifikke muskelgrupper og/eller hele kroppen
  • Du kan træne derhjemme, når du har tid og lyst

På føtex.dk bestræber vi os hele tiden på at have et bredt udvalg af bænke, så der er noget for alle. Hvis du kigger dig om i vores aktuelle sortiment, vil du finde alt fra helt enkle bænke til såkaldte træningsstativer og -stationer.

Det bør du overveje ved køb af træningsbænk

For at få den optimale platform for dine øvelser bør du afdække dit aktuelle og fremadrettede behov. Her er et par punkter, som du bør være opmærksom på, når du skal vælge din nye træningsbænk.

  • Justeringsmuligheder: Har du styrketrænet før, er du naturligvis bekendt med bænkpres. Den hører uden tvivl til en af de mest anvendte styrketræningsøvelser, fordi den er både enkel og super effektiv og kan udføres på en helt enkel bænk. Kombinér med en vægtstang, vægtskiver og håndvægte, og du har et helt enkelt, men dog alligevel komplet træningsredskab. Styrketræning er dog også andet end bænkpres. Så hvis du ønsker helkropstræning, bør du overveje en træningsstation, hvor du kan regulere dig frem til et væld af træningsmuligheder.
  • Stabilitet: For at få det optimale ud af dine øvelser, skal din træningsbænk være solid. Vi fører bænke fra førende brands som AdidasToorx, Titan og Kettler, og du er derfor altid garanteret et stærkt og holdbart produkt.
     

Køb din træningsbænk eller skråbænk på føtex.dk

Når du har fundet frem til din nye træningsbænk, bestiller du den online på føtex.dk. Vi sørger så for levering hjem til dig. Husk, at du som altid har ubegrænset returret.