TRX slyngetræner

Vil du gerne udføre en allround træning af kroppen, hvor der er fokus på styrke, smidighed og fleksibilitet, så bør du prøve kræfter med en TRX-slyngetræner. Her er tale om et alsidigt stykke træningsudstyr, som giver dig gode muligheder for at træne hele din krop. 

Hvorfor skal jeg træne med en TRX-slynge? 

Hvis du i forvejen er til træning, der har fokus på mindfulness og træning af kroppens evner såsom yoga eller elastiktræning, så vil en TRX-slyngetræner sandsynligvis være lige noget for dig. 

På mange måder minder produktet lidt om elastiktræningen, men her får du en slynge med tilbehør. Slyngen gør det muligt for dig at træne med din egen kropsvægt som modstander, så derfor vil du altid få en individuel træning, der passer til dit niveau. 

Tilpas TRX-slyngen til dine træningsbehov 

en TRX-slynge er perfekt til dig, der gerne vil træne din krop, men som måske har nogle særlige behov, der gør det sværere at udføre hård træning. Det kan også være til dig, der allerede er til yoga, pilates og elastiktræning, men som gerne vil tage træningen til et højere niveau. 

Når du træner med en TRX-slyngetræner, vil du opleve følgende fordele: 

  • Du får styrket dine muskler, balance, smidighed, fleksibilitet og stabilitet 

  • Du kan let foretage din træning hjemme i stuen 

 

Du kan købe et sæt, hvor det hele medfølger – både selve slyngen samt døranker, der gør det muligt at spænde slyngen fast på døre, stolper eller bjælker. Du kan se mere her på hjemmesiden, hvor alle vores katalogs TRX-slynger er præsenteret. 

TRX-slynge til forskellige formål 

Du kan også vælge at bruge TRX-slyngen som et supplement til andre former for hjemmetræning, for eksempel i samspil med cardio’en eller styrketræningen på træningsmaskiner eller via andet udstyr. På den måde får du en mere organisk og harmonisk træning i hjemmet, hvor du kommer hele kroppen rundt. 

En TRX-slyngetræner kan give dig en mere blid og skånsom træningsform – derfor er den også ideel til genoptræning – men du bør stadig forvente en træningsform, hvor du får sved på panden. Du bestemmer bare selv hvor meget. Se det store udvalg, og bestil hurtigt og nemt på føtex.dk.