Slip for spændinger med en foam roller

Spændinger og ømme muskler kan være en følge af en god omgang træning. Hvis du vælger at investere i en praktisk foam roller, kan du dog få hjælp til at komme dig hurtigere. Blid trykmassage sætter nemlig ekstra gang i restitutionen. Se udvalget på føtex.dk.

Opdag din massagemakker

Hvis du ikke har hørt om en foam roller, så er det på tide. Især hvis du går op i din træning, kan den nemlig være en stor hjælp. Du kender det sikkert godt. Nogle gange kan træningen blive lidt ekstra hård, blandt andet hvis du går op i vægt. Derfor kan dine muskler have brug for lidt ekstra kærlighed for at komme sig hurtigt.

En foam roller eller massage roller kan give dine muskler lidt blid trykmassage. Det kan være en rigtig stor hjælp til at løsne spændinger i kroppen, der kan lindre ømhed i dine muskler. Her er altså tale om noget smart træningsudstyr, der kan gavne dig efter din træning. Så hvorfor ikke gøre hvad du kan for at slippe for ømme muskler?

På føtex.dk kan du finde flere forskellige foam rollers. Det er dermed muligt at vælge den, der passer bedst til netop dit behov.

Sådan bruger du en foam roller

Det ligger måske lidt i navnet. Men er du ikke bekendt med en foam roller, så kan det umiddelbart være svært at vide, hvordan den skal bruges.

Sagt helt simpelt, så lægger du den del af kroppen, der skal masseres, oven på din foam roller. Det kan blandt andet være lægge, baller, ryg og lår. Med den udvalgte del af kroppen hvilende på foam rolleren lader du blot dig selv rulle stille og roligt frem og tilbage.

Du kan nemt og simpelt rulle lidt ekstra på områder, der trænger til lidt mere opmærksomhed. Efter et halvt til et helt minut kan du tage en pause. Når du har gjort det, kan du gentage massagen et par gange. Det giver nemlig det bedste resultat. Husk blot at trække vejret dybt og roligt imens.

I forbindelse med din foam roller kan du have brug for enten en træningsmåtte eller en yogamåtte, så underlaget ikke er så hårdt. Vi har et stort udvalg af udstyr til din træning, så gå på opdagelse i vores sortiment og køb din foam roller på føtex.dk i dag.

To typer af foam roller

Der findes både glatte skumruller og foam rollere med grøft mønster. 

  • Glat rulle: Den glatte skum foam roller giver et jævnt tryk over hele fladen og er blidere mod kroppen og musklene.
  • Mønstret rulle: Den mønstrede rulle giver et dybere tryk og er rigtig god til øvede eller dig der ønsker dybere tryk. 

Fordele ved en foam roller

Fordelen ved at investere i en foam roller, er at den kan bruges efter træning til at mindske ømhed i muskler, Men det er ikke kun efter og i forbindelse med træning en foam roller er god. Foam rolleren masserer nemlig musklerne. Når disse masseres øges blodcirkulationen, hvilket kan resultere i at musklerne føles mindre ømme. 

FAQ - Ofte stillede spørgsmål om foamrollere